Foto: Colourbox
Foto: ColourboxVis mer

Kule gaver til den reiseglade

Det er ingen kunst å finne flotte julegaver til den som er glad i å være på farten.

Hva skal du gi til din reiseglade kjæreste, kompis, venninne, niese, onkel, pappa, datter eller bestefar?

Det er faktisk ikke så vanskelig å finne noe bra til en reisende mac. En guidebok til reisemålet neste ferie går til er jo et opplagt alternativ. Et kompaktkamera slik at datteren din kan knipse bilder og sende deg på e-post når hun er ute på tremånedersturen sin er også en fin gave. (Trenger du hjelp til å velge? Sjekk ut DinSides tester av digitalkameraer.) Eller en ny skidress til kjæresten, som skal på guttetur til Alpene i feruar?

Vel, i disse finanskrisetider er kanskje det siste utelukket. Vi har imidlertid funnet frem til noen alternative julegaver til en som liker å være på reisefot. Prisene er overkommelige - fra 150 til 500 kroner.

Kule gaver til den reiseglade


Reisehøytaler til mp3-spiller og mobil
Den perfekte gave til en som er på farten. En portabel høytaler for MP3 spillere og mobiltelefoner. Gir bra lyd, selv om høytaleren er liten. Leveres med etui, adapter og 4xAAA batterier.

Pris: 239 kr
Kjøpes hos: Handysize.no

Kule gaver til den reiseglade


Globus
En reisende mac kan bruke timesvis på å sitte og drømme om fremmede land foran globusen. Hvor skal neste reise gå? Du finner globuser i alle prisklasser - fra miniglobuser til rundt 150 kroner, til svære og avanserte globuser til 5-6.000 kroner.

Kule gaver til den reiseglade

Pris: Fra 149 kr
Kjøpes hos: Nomaden


Bagasjevekt
Veldig kjekt for shoppingfantasten som er redd for å få overvekt på bagasjen. Det blir jo bare dyrere og dyrere å ta med seg mer enn de tilmålte kiloene. Travelon bagasjevekt kan måle vekt opptil 32 kilo. Målebånd på 1 meters lengde finnes også tilknyttet bagasjevekten. Selve bagasjevekten veier ca 200 gram.

Pris: 139 kr
Kjøpes hos: Handysize.no

Kule gaver til den reiseglade


Universaladapter
Kanskje ikke så kul, men veldig praktisk! Denne adapteren fungerer over hele verden.

Pris: 199 kr
Kjøpes hos: Enklere liv

Kule gaver til den reiseglade


DNT-medlemsskap
Skal du gi en gave til en turglad person? Eller en som kanskje trenger inspirasjon til å komme seg ut i guds frie natur? Gi bort et årsmedlemsskap i Den norske turistforeningen. Det gir gode rabatter på overnatting ved DNTs hytter.

Pris: 450 kr for hovedmedlem, 280 kr for 19-26 år, 160 kr for 13-18 år
Kjøpes hos: DNT