Beskrivelsen av Tsuchinoko er lett tilgjengelig, så her er det bare å starte jakten!
Beskrivelsen av Tsuchinoko er lett tilgjengelig, så her er det bare å starte jakten!Vis mer

Krypdyrjakt med høy gevinst

I Japan kan du nå tjene gode penger på krypdyrjakt. Men det er ikke et hvilket som helst kryp det er snakk om…

Savner du spenning i hverdagen og samtidig kunne tenke deg en forhøyet kapital, bør du komme deg til Japan så fort som mulig! I Vest-Japan, nærmere bestemt i Yoshii, tilbyr den lokale regjeringen nemmelig 185.000 USD (ca. 1.7 millioner kroner!) til den som klarer å fange den myteomspunnede skapningen Tsuchinoko.

Den virkelige Pokémon

Mens de populære krypdyrene i det japanske spillet Pokémon herjer rundt i hele verden, jakter japanesere nå på en "ekte" skapning. Historier om Tsuchinoko er blitt fortalt gjennom hundrevis av år, og spørsmålene rundt dens virkelige eksistens går fra generasjon til generasjon. Mange eldre hevder å ha sett denne slangelignende skapningen. Nå vil de altså ha et svar.

Tsuchinoko riskaker!

Folk strømmer til Yoshii for å delta på jakten, men hittil har ingen lykkes i å fange vesenet. Kjøpmennene derimot gnir seg i hendene og utnytter jakthysteriet. Salget av Tsuchinoko riskaker, vin og andre gjenstander fyker i været etter hvert som jaktinstinktet skjerpes. Regjeringens egne jaktteam lover å heve gevinsten med 85.000 kroner hvert år inntil noen har klart å fange Tsuchinoko. Her er det penger å tjene!

Billig reise?

Har du fremdeles ferie til gode? Finn de rimeligste turene i vår oppdaterte restplassoversikt. Vil du vite hva andre synes om ditt reisemål, kan du ta en titt i Din Reiseguide.