Krokketmesteren!

Ukens vinnerbilde viser mesteren i dyp konsentrasjon, mens vinnerartikkelen forteller om spennende reise i Kina.

Krokketmesteren i aksjon knipset av Bård-Inge Heggholmen. Foto: Bård-Inge Heggholmen Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Sommergrønt hav i Frankrike danner bakteppet for stuperen i Paul Jacob Hansens feriebilde. Foto: Paul Jacob Hansen Vis mer

Syvende runde i sommerkonkurransen er avgjort, og ukens vinnere viser til høyst ulike ferieopplevelser.

Krokketmesteren fra Ås

Vinnerbildet viser krokketmesteren fra Ås i dyp konsentrasjon på gressmatta. Mesteren heter Jonas, og vi ser tydelig at han følger sin egen uttalelse:

- Man leker ikke krokket!

Fotograf Bård-Inge Heggholmen fra Laksevåg i Bergen forteller at blinkskuddet er tatt under den årlige krokketturneringen på Ås.

Hederlig omtale spanderer juryen også på bilde nummer to i denne runden. Stupemotivet er fra Frankrike, og gir oss absolutt gode sommervibber på tampen av denne deilige årstiden. Fotograf er Paul Jacob Hansen fra Sommarøy.

Nærkontakt med Kina

Marit S. Andreassen fra Gravdal stikker av med førsteprisen i ukens runde av artikkelkonkurransen med sin historie fra Kina. Hun og mannen bodde i Shanghai for noen år siden, og her forteller hun om en reise til en "liten" by - med 1,5 millioner innbyggere.

- Like ved tempelet ligger et 167 meter høyt fjell, med det velklingende navnet "Fjellet som fløy fra det fjerne". En indisk munk som besøkte stedet for flere hundre år siden, sa at akkurat det samme fjellet hadde han sett i sitt hjemland, og lurte på når det hadde fløyet til Kina!

Hele artikkelen finner du her.

Bli med du også!


Mer om sommerkonkurransen, hvordan du deltar og hvilke regler som gjelder, finner du her. Star Tour er hovedsponsor i sommerkonkurransen. Her er premiene du kan vinne:

 • I september kåres de endelige vinnerne i hver konkurranse. De får begge et gavekort fra Star Tour til en verdi av 5.000 kroner.
 • De neste ukevinnerne får fire billetter til Hunderfossen Familiepark.

 • Ukevinnerne går videre til finalen, sammen med noen utvalgte juryfavoritter. I juryen sitter ansatte fra DinSide og Star Tour. Juryen vil også kåre beste artikkel.

  Tidligere ukevinnere

  Tidligere har fått glimt av en papegøye med matvett, tåkete sommer-Danmark, solnedganger, hytte- og strandliv.

 • Tid for softis

 • Eksotisk solnedgang

 • Sommer i tåkeheimen

 • Baby-blinkskudd fra Anse Petit

 • Sykkelspor i sanden

 • Blinkskudd av barberen
 • Trenger du mer inspirasjon? Sjekk noen av bildene som kom inn i fjor.
 • Slik deltar du

  Husk å skrive litt om hvor bildet er tatt, og om omstendighetene rundt det. Bildene sender du til oss per e-post, eller i en konvolutt adressert til DinSide Reise, PB 1178 Sentrum, 0107 Oslo. Vi kan ta imot bilder både i digitalt format (jpg), som papirbilder eller lysbilder. Vi kan dessverre ikke returnere bildene som blir sendt inn.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.