Koster det å somle?

De vil på charterferie i tykkeste fellesferien. Lønner det seg å vente med bestillingen?

Publisert
Sist oppdatert

Hei. Vi er 4 stk. som har planer om å dra til Skiathos i 14 dager fra rundt den 15. juli. Har sjekka en del steder på nettet og det ser ikke ut til å være turer med hotell til under 6000,- kr. selv om det er uspes. bosted. Det jeg lurer på er om det lønner seg å vente til i juli med å bestille turen, eller om det er like greit å slå til nå?? Bruker vel kanskje ikke å være så mye restplasser igjen hvis vi venter til i juli??

Trangt om plassene

Har du bestemte meninger om hvilke reisemål som er aktuelle, kan det være lurt å bestille på forhånd ved avreise i juli.
Har du bestemte meninger om hvilke reisemål som er aktuelle, kan det være lurt å bestille på forhånd ved avreise i juli. Vis mer

Fellesferien er den verste tiden hva gjelder pris og etterspørsel for reiser fra Norge. Er dere flere enn en eller to, og dere har veldig bestemte meninger om hvor ferden skal gå, kan det bli vanskelig å få ønsket reise om dere venter. Derfor er rådet at dere bør slå til nå, dersom det er kun Skiathos som er aktuelt, og om reisedatoen ikke kan revurderes. Om dere kan nøye dere med andre reisemål, er det alltids restplasser å finne, også i juli. Men prisene på denne tiden er tilnærmet lik prisene du betaler om du bestiller på forhånd.

 • Se oversikten over prisutviklingen gjennom året - når lønner det seg å reise?
 • Det kan være et godt alternativ å reise fra Sverige. Svenskenes feriemønster er ikke helt likt det norske, og det kan være mer å velge i fra Sverige i fellesferien enn tilfellet er fra Norge. Det kan også bety at dere kan finne rimeligere fastpriser på reiser fra Sverige enn fra Norge i den perioden.

 • 7.000 kroner i prisforskjell! Se hva du kan spare på å reise fra Sverige.
 • Det kan også være penger å spare på å bestille over nett. De fleste operatørene tilbyr nå gode rabatter for nettkunder.

  Lykke til, og god reise. Hilsen Reiseeksperten

 • Tilbake til oversikten over svar fra Reiseeksperten
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer