Kontor for flyplassinnsatte

Tilbringer du for mye tid på reisefot? Da kan det være du har tenkt på noe slikt som denne.

<B>SMART?</B> Hvis du absolutt må ha noe gjort er det mulig du trenger et flyplasskontor som dette. Eller så bør du kanskje se på prioriteringene dine.
SMART? Hvis du absolutt må ha noe gjort er det mulig du trenger et flyplasskontor som dette. Eller så bør du kanskje se på prioriteringene dine. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Livet på flyplassen kan til tider være så uutholdelig kjedelig at det er forståelig at radikale tanker om et nytt liv, en ny karriere og kanskje til og med et nytt hjemland kan blomstre i det blanke ørkenlandskapet.

Kanskje var det i en slik situasjon at CartDesk ble til?

Praktisk?

Ikke at det betyr så mye om du ser ut som et omreisende sirkus på en flyplass, alle du møter er personer du aldri vil se igjen. CartDesk er en ambulerende kontorplass for de som ikke synes en laptop på fanget ved gaten er nok.

I sammenpakket tilstand fungerer den som en vanlig bagasjetralle i aluminium, men ved et knappetrykk vil den i løpet av kort tid også fungere som et laptopbord.

Selve tralla veier rundt 4.7 kilo, men bordflaten tåler opp til ni kilo. Det vil med andre ord si at selv de tyngste bærbare PCene uten videre kan brukes sammen med CartDesk. Overflaten strekker seg forøvrig 66 centimeter over bakken, men kan høydereguleres for mindre brukere eller bedre sittestilling.

God plass

En liten fot nederst på tralla brukes som stabilisator når du for eksempel sitter på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris og roer deg ned etter et ublidt møte med en litt for aggressiv sikkerhetsvakt, men du vil likevel vekke oppsikt idet du rigger deg til i nærheten av gaten.

(Artikkelen fortsetter under bildespesialen)

Som bagasjetralle har 45 centimeter vide CartDesk mer enn nok plass til to kolli håndbagasje, og det eneste vi umiddelbart kan se at den mangler er innebygd sitteplass. Du får sikkert sitte på fanget til en medpassasjer i den overfylte gaten.

Prisvinner

Dette er ikke noe nytt produkt, men har angivelig vunnet både priser og anerkjennelse fra bransjeorganisasjoner og flyselskap. Jeg har dog fortsatt til gode å se installasjonen på en flyplass. Har du sett den?

Prisen ligger på 130 dollar, pluss rundt 90 dollar i frakt til Norge. Det betyr en pris på rundt 1300 kroner før moms.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!