Konklusjon og sammendrag

Her er karakterer, kort beskrivelse og kommentarer samlet. Merk at prisene på utenlandske bøker kan variere fra butikk til butikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Backpackerguider - en oversikt
BokGramvektPrisTerningSpråkKommentar
Willmaguide Bali og Lombok3141694SvenskBasert på Lonely Planet. Fin, men kjedelig layout. Trenger fornyelse.
Vagabond Thailand2411993NorskSkrevet av en journalist i det svenske bladet Vagabond. Underholdende lesning, men grå og trist. Tynn på bakgrunnsinfo.
Rough Guide India8032195EngelskFokus på backpackere. En virkningsfull ansiktsløftning fra tidligere utgaver gir et lettnavigert og innbydende inntrykk. Grundig, ordentlig, bra. Mye stoff til lav pris.
Let's Go Greece (Hellas)4712194EngelskSkrevet av Harvardstudenter, og perfekt for den som reiser med minibudsjett, men for grå og trist til å hevde seg i toppen.
Lonely Planet Middle East5862754Engelsk Backpackerfokus. Grei og grundig, men trenger fornyelse. Savner det lille ekstra, Lonely Planet er nå forbigått av andre. Prisen varierer kraftig med tittel og størrelse.
Footprints South American Handbook8123335Engelsk Den tyngste og største av guidene i testen. Mest egenart, oversiktlig, grundig og bra. Gir deg det du trenger og enda mer.
Gyldendal Thailand6983993NorskMest bilder og illustrasjoner gir en lekker bok vi gjerne blar i igjen og igjen. Men ikke valget om man kun skal ta med en i ryggsekken. Dyrest.
Priser fra Tanum Karl Johan.
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!