Den nye kofferttypen går fra stor til liten ved et håndgrep. Lagervennlig! Foto: Produsenten
Den nye kofferttypen går fra stor til liten ved et håndgrep. Lagervennlig! Foto: ProdusentenVis mer

Kofferten som sparer plass

Nytt konsept kan legges sammen.

Når du pakker for turen er det mye å tenke på. Mange pakker alt for mye, eller for dyre ting. Andre pakker i kofferter lik de alle andre har, med det resultatet at sjansen for at den forsvinner på veien øker.

Det er noen utfordringer med kofferter som foreløpig ikke har så mange gode løsninger. Mange av oss reiser med mindre bagasje en av veiene, enten fordi vi har med gaver eller lignende, eller fordi vi handler på reisemålet. Da er det fint å ha fleksibel bagasje. Dessuten tar kofferter som ikke er i bruk, mye plass i hjemmet. Da er også fleksibilitet ønskelig. Da er det enten myke vesker og bager som gjelder, men nå har vi kommet over nyskapningen Biaggi, som byr på en annen variant.

Her er nettsiden der folk viser hva de tar med seg på tur

Nytt produkt

Til uken lanseres bagasjekolleksjonen Biaggi. Dette er kofferter som er kan legges sammen når de ikke er i bruk. Tenk deg en paraplytrille som mange foreldre bruker til barn på ferie, og legg til en koffert istedet for et sete, og du er inne på hvordan konseptet fungerer.

– Vi mener vi kommer med noe helt nytt i bransjen, og at vi vil endre hvordan folk lagrer koffertene sine for alltid, sier Ron Hersh, president og CEO i Biaggi.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den nye kofferttypen går fra stor til liten ved et håndgrep. Lagervennlig! Foto: Produsenten
Her en ryggsekkvariant. Foto: Produsenten
Samme ryggsekk-koffert, sammenslått. Foto: Produsenten


Koffertene ser helt vanlige ut, har hjul og trillehåndtak, men kan altså slås sammen for å spare plass når de ikke er i bruk. DinSide har foreløpig ikke sett produktene annet enn på bilder, og kan dessverre ikke uttale oss om kvalitet, finish og hvor enkle de er å slå sammen/åpne.

Skal du kjøpe ny? Dette bør du se etter når du skal skaffe koffert

Lanseres i mars

Biaggi-produktene lanseres på en reisemesse i Las Vegas nå i mars, og skal komme i utvalgte butikker rundt om i verden fra mai i år, opplyser Lisa Wells visepresident for kommunikasjon i selskapet, til DinSide. Hun kan foreløpig ikke svare på om den blir å finne for salg i norske butikker.

Prisene i butikk anslås fra produsenten å ligge mellom 79 dollar for håndbagasje i nylon, til 399 dollar for koffert i nylon. (Mellom cirka 452 og 2.285 kroner). Produktene kommer også med oppbevaringsposer, som skal beskytte mot støv og skitt.

Apparatet som kanskje kan få bort væskeforbudet