Koble iPoden til flysetet

Snart kan du koble iPoden til flysetet, så du ikke går tom for batteri under flyturen. På TV-skjermen foran deg vil du kunne se filmer du har lastet ned på iPoden.

Snart kan du koble denne til flysetet. Da får du ladet iPoden, og du vil også kunne vise innholdet på flyskjermen foran deg.
Snart kan du koble denne til flysetet. Da får du ladet iPoden, og du vil også kunne vise innholdet på flyskjermen foran deg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple har inngått en avtale med en rekke flyselskap om å innstallere iPod-tilkoblinger på flyene. På den måten kan passasjerene koble til spilleren under flyturen, og lade batteriet. Har du lastet ned videoer til din iPod, vil du kunne se disse på skjermen på setet foran deg. Disse skjermene er som regel minst 7", og betydelig mer behagelig å stirre på enn den knøttlille iPod-skjermen.

Hvis alt går som det skal, blir koblingen tilgjengelig til sommeren. Foreløpig er det flyselskapene Air France, KLM, Emirates, Delta, Continental og United som vil kunne tilby denne ordningen.

Ikke alle iPod-produkter kan bli koblet til flysetet. iPod og iPod Nano vil fungere fint, mens lillebroren iPod Shuffle ikke kan kobles til det nye systemet, i følge avisen USA Today.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer