Københavns verste hoteller

Kjønnshår i vasken og insektlik på veggene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
«- Loslitt og vemmelig; stygge, ødelagte fliser på badet, skittent baderomsgulv, kjønnshår i vasken, skittent teppe og ødelagt persienne.»


- Ikke bo her, skriver en av gjestene fra Zleep Ishoj Hotel Copenhagen, som klager på beliggenheten, betjeningen og ikke-eksisterende renhold.

Det verste er likevel klagene på kjønnshår i vasken, midd, skabb, insektlik på veggene og skitt, skitt, skitt ...

«- Vi måtte opp klokka 05 - da mannen min ble spist levende av vegglus!»


Vi har sjekket hotellanmeldelsene av københavnhotellene på TripAdvisor, en nettjeneste hvor folk kommenterer og rangerer hotellene de har bodd på. Her er mer enn en 20 millioner anmeldelser og meningsytringer fra turister, om hoteller, restauranter mm.

Sjekk hvilke overnattingssteder folk er mest misfornøyd med, og hvorfor.

Londons verste hoteller

Karakteristikker som spøkelseshotel, skittent, styr unna, stor skuffelse, møkkete, miserabelt og aldri igjen er ikke veldig flatterende omtaler for et hotell. Likevel er dette selvsagt virkeligheten for noen.

Styr unna

Hos TripAdvisor finner vi totalt 131 hotelloppføringer for København, i tillegg til 14 bed and breakfasts og 12 andre - i hovedsak vandrerhjem.

I den ene enden av skalaen finner vi hotellene som besøkende har vært fornøyde med, men i den andre enden er overnattingsstedene som har fått dårlige karakterer og slette skussmål: Overnattingsstedene du helst styrer unna.

Vi har sett på overnattingsbedriftene i København som befinner seg i feil ende av skalaen. Her er overnattingssteder som har fått mer enn 10 anmeldelser, men som likevel ikke har oppnådd mer enn 2- 2,5 poeng.

Har du tips om steder i København man bør eller ikke bør bo? Del dine meninger i debattforumet nedenfor.

Vegglusa elsker Norge

Zleep Ishoj Hotel Copenhagen

14 anmeldelser, 2 poeng
Nr. 117 av 131 hoteller på TripAdvisors popularitetsindeks

Dette sier gjestene:

 Foto: TripAdvisor
Foto: TripAdvisor Vis mer


- Dette stedet suger skikkelig. Beliggenheten er forferdelig, servicen og renholdet er tilnærmet ikke-eksisterende og betjeningen uerfarne. Dette stedet er billigere enn mange sentrale København-hoteller, men du får ingenting for pengene dine. IKKE BO her, det vil du angre på. Jeg drar aldri tilbake, skriver Smacnor, Oslo

- Endelig kom vi oss inn på hotellet, som var loslitt og vemmelig; stygge, ødelagte fliser på badet, skittent baderomsgulv, kjønnshår i vasken, skittent teppe og ødelagt persienne, skriver la10_travel fra Melbourne, Australia

Comfort Hotel Osterport

61 anmeldelser, 2,5 poeng.
Nr. 112 av 131 hoteller på TripAdvisors popularitetsindeks

Dette sier gjestene:

 Foto: TripAdvisor
Foto: TripAdvisor Vis mer


- Korridorene er fulle av røyklukt, betjeningen er frekk og lite hjelpsom. (...) Rommene har døde insekter på veggene og er ikke veldig rene. (...) Det er simpelthen et stygt sted, skriver Hitch71 fra London.

- Jeg har akkurat kommet tilbake fra et opphold i København, og må si at dette er et av de verste 3-stjerners hotellene jeg ha vært på. Rommene er små og skitne - der var et dødt insekt på baderomsflisene (...) og den ble der hele uken gjennom. Jeg ville aldri bo der igjen, skriver sunshir fra Lisboa, Portugal.

Hotel Centrum

38 anmeldelser, 2,5 poeng
Nr. 109 av 131 hoteller på TripAdvisors popularitetsindeks

Dette sier gjestene:

- Selv om betjeningen er veldig hyggelig og hjelpsomme, forstyrrer ikke dette inntrykket av et overpriset, skittent, lever-ikke-opp-til-løftet, klebrig hotell som ikke kan anbefales, skriver Alet-Jo fra Norge.

- Mannen min og jeg bodde der en natt - og selv om betjeningen var vennlig, så var vi våkne mesteparten av natten og måtte bytte rom i to timer - klokka 03 på natta - ettersom vi måtte opp klokka 05 - da mannen min ble spist levende av vegglus! Han fikk faktisk tatt en og drepte den - og tok den med ned til resepsjonen! Nå leser jeg at noan andre her fant maur - men dette var ikke maur, tro meg - detvar definitivt vegglus, skriver carmelgoa.

Sleep-in Heaven

12 anmeldelser, 2,5 poeng
Nr. 116 av 131 hoteller på TripAdvisors popularitetsindeks

Dette sier gjestene:

 Foto: TripAdvisor
Foto: TripAdvisor Vis mer


- Prisen var rimelig og vi visste at vi måtte sove i 14-sengs rom ... men dette stedet var, vel, skittent. Rommene stinker rett og slett. (...) Jeg og mine venner utviklet alvorlig kløe og hadde bitt over hele kroppen. Vi fikk alle diagnosen skabb (hvis du ikke vet hva det er, så er det midd som graver seg ned under huden din). Skabb blir enten overførst via direkte kroppskontakt eller via lakener, håndduker, puter osv. (...) ta dette som du vil, men jeg er ganske sikker på at jeg plukket opp dette hos "sleeping in heaven", skriver joeinsweden fra Göteborg.

Disse deler du hotellseng med

- Absolutt som å sove i helvete, er tittelen på dette innlegget av sleepinhell, og fortsetter: - Jeg bodde på dette stedet et par netter og det er et av de verste hostellene jeg noensinne har sett. Rommet luktet av gamle sokker og dusjene er avskyelige, skriver sleepinhell fra Europa.

Har du tips om steder i København man bør eller ikke bør bo? Del dine meninger i debattforumet nedenfor.