Knekk julenøtter og vinn

Løser du julenøttene, kan du være med i trekningen av fine reisepremier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tradisjonen tro serverer vi reiserelaterte pusleoppgaver som kan løses i rolige romjulsdager. Bli med i konkurransen, og du kan vinne praktiske magebelter som er fine å bruke på reisen.

Fyll ut, send inn

image: Knekk julenøtter og vinn

Oppgaven løser du ved å finne navnet på et berømt feriested, Frankrikes nasjonalsport, et havarert skip, et høyt fjell, et eksklusivt soverom, verdens høyeste strikkhopp og en verdensberømt arkitekt. Løsningsordet finner du i den loddrette kolonnen. Tipsene for å løse oppgavene finner du på linkene nede til høyre.

Et godt råd: Søk i DinSide Reises artikkelarkiv for hjelp til å finne løsningene. Søkefeltet finner du i venstremarg. Katalog over artiklene finner du lengre ned i venstremargen og via linkene midt på DinSide Reises forside.

Konkurranseregler

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Løsningsordet er inspirert av julen, og finnes i den loddrette kolonnen når du har løst de syv hjelpeoppgavene. Løsningsordet sender du til denne e-postadressen. Husk navn og postadresse. Svar mottatt etter 02.01.02 blir ikke med i konkurransen. Ansatte og familie til ansatte i DinSide kan ikke delta. Fem vinnere får hvert sitt regulerbare magebelte fra Delsey.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.