Knallsol fra 995,-

Legg blekansiktet igjen hjemme og bli brun fra 995 kroner. Her er ukens reisekupp!

Du kan ta en dukkert på denne mallorcastranden for fra 995 kroner. Vis mer


Blomstene spirer, trærne spretter og restplassprisene synker stadig. Nå er det mulig å komme seg til filmhelten Ellings Mallorca for kun 995 kroner. Denne prisen gjelder kun fly. Ønsker du bosted inkludert, kan du legge på en 500-lapp. Etter hvert som vi legger mer og mer av vinter og april bak oss, og mai titter frem, vil prisene synke ytterligere. Mai er, sammen med slutten av august, en av månedene da prisene på restplassreiser er på sitt mest vennligsinnede, tradisjonelt sett. Og det ser ikke ut til at mai 2006 skal bli særlig annerledes enn tidligere maimåneder.

Tilbudene er innhentet 21. april. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Bruk vårt restplassøk til å sjekke ferske priser og tilbud - denne listen oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplassvarsling som sms til din mobiltelefon - les mer om dette her.

Kun fly fra 995,-

Fly fra Stavanger til Mallorca for 995 kroner tur-retur i begynnelsen av mai. Dette er den rimeligste reisen vi kan finne i restplasslisten akkurat nå - dersom vi ser bort fra reisene som har avgang på en dato vi umulig kan rekke. Også Kreta og Hurghada er tilgjengelig for under tusenlappen, og Malta, Santorini og Split er innenfor rekkevidde om du plusser på enda 200-300 kroner.

>> 15 reisekupp - kun fly

Bosted inkludert fra 1.498,-

Liker du helst å ha "alt på stell" før du låser døren hjemme og vender nesen sørover, er sydenlivet ditt for fra 1.498 kroner. For den summen kommer du deg fra Oslo til Hurghada, Kreta eller Malta - og får altså en ukes overnatting inkludert i prisen.

For deg som gjerne vil lufte vinterblek hud i to uker i stedet for kun én, kan du få to uker på Santorini for 2.198 kroner. Avreise er Stavanger, men da må nasjonalistene pakke det norske flagget og 17. mai sløyfa i kofferten; avreise er 13. mai og nasjonaldagen må dermed tilbringes på den greske øya.

>> 20 reisekupp med bosted inkludert

ÅRETS BIKINIMOTE: Se hvilken bikini du må pakke i kofferten

ÅRETS SOLBRILLEMOTE: Disse solbrillene du ha ...

Relaterte artikler

GUIDE: Finn din greske øy
PRISTEST: All inclusive
PRISTEST: Ferdigpakke vs. á la carte
Sommerens charternyheter