Knallhard konkurranse

Vinterbildekonkurransen gikk inn i en knallhard finale. Leserne har sagt sitt, og juryen har avgitt sin dom. Tre bilder skilte seg ut helt i toppen. Her finner du de fem premievinnerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Klassiske og tidløse vintermotiv vinner konkurransen. Det er klart etter at avstemningen er avgjort. Lesernes soleklare favoritt, Telt på tur går av med en hårfin seier. Her er ser vi essensen av villmarksdrømmen og norsk vinterfjell: Masse snø, vind og jammen litt sol også. På delt annenplass ligger Påskefjell i blått som viser hva mange vil kalle en drømmepåske i fjellet. Drømmeforhold ser vi også på den andre pallplassen, Skitur i skogen. Dette bildet symboliserer mange skientusiaster våte vinterdrømmer, med puddersnø, julekorttunge trær og bakker uten andre spor enn dine egne. Ski står i fokus for de to siste bildene som sikrer seg premier i denne konkurransen. Det ene, et vannvittig skihopp, og det andre, en sprek topperobrer, viser begge noen skikkelige friskuser i ekte norske vinterfjell.

Vinnerne


De fem premievinnerne får reisebevis med Ryanair, for to personer som reiser sammen fra Oslo Torp. Reisebevisene er gyldige fra 20. april til 30. juni, og reisedato er avhengig av tilgjengelighet og hvor fort vinnerne reserverer reisen. Vinneren av konkurransen har sikret seg en tur til London Stansted. Nummer to og tre får reiser til Glasgow Prestwick, og nummer fire og fem kan reise til Frankfurt Hahn.

image: Knallhard konkurranse
image: Knallhard konkurranse
image: Knallhard konkurranse
image: Knallhard konkurranse
image: Knallhard konkurranse

 • Vinneren:
  Lesernes klare favoritt vinner med hårfin margin etter at juryens vurdering er tatt med. Bildet av et forblåst telt på kalde vintervidder, sikrer fotograf Alexander Kristiansen fra Sandnes et reisebevis for to fra Sandefjord Torp til London Stansted. Vi gratulerer
 • Delt andreplass:
  En delt andreplass går til Erik Erlandsen fra Oslo for bildet fra Fernie i British Columbia. Snøtung skog og blåsvart himmel er tydeligvis et populært fotomotiv.
 • Delt andreplass:
  Påskefjell i blått er fotografert av Hilde K. Engelien fra Trondheim. Motivet er fra Sylene i Trøndelag, fotografert denne påsken under en fire dagers skitur fra hytte til hytte.
 • Fjerdeplass:
  Bildet av tindebestiger Per-Stian Vatne på toppen av Grøthornet i Ørsta på Sunnmøre, sikrer seg en fjerdeplass. Fotograf er Alf Kristian Bjørdal, bosatt i Oslo.
 • Femteplass:
  Pelle Gangeskar fra Oslo har fotografert Stian Bakkens luftige svev i Røldal, og sikrer med det siste premieplass.
 • Se de fem premierte bildene her.
 • Her kan du se alle bildene fra finalen

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Ta også en titt i Din Reiseguide og Skiguiden og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv og skrive reisebrev. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her.

  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!