Knallbillige sydenreiser

Vårens vakreste eventyr? Ukesturer til Syden selges nå unna for beskjedne 995 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Kreta for 998 kroner er ikke å forakte.
Foto: Karoline Brubæk
Kreta for 998 kroner er ikke å forakte.
Foto: Karoline Brubæk Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Kun fly t/r Skiathos får du nå kjøpe for 895 kroner. Det er billigsalg på sydenreiser, både fra Norge og fra vårt naboland i øst. Vi har samlet denne ukens heftigste reisekupp.

Tilbudene er innhentet 16. mai. Vi tar forbehold om eventuelle endringer i pris og tilgjengelighet. For å holde deg oppdatert på de til enhver tid beste reisekuppene, bør du gå til vår Restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; les mer om dette her.

Beste norske kupp

Glem selvbruningskremer og solarietimer; få heller den etterlengtede første brunfargen på naturlig vis. For 1.000 kroner kan du ligge cirka åtte timer i en støyende solseng - eller du kan tilbringe syv dager på en sandstrand med saltvann og sydendrinker i umiddelbar nærhet …

Nå kommer du deg til hyggelige steder som Algarve, Rhodos, Korfu og Zakynthos for under 1.000-lappen – med bosted inkludert.

 • 15 norske reisekupp under 1.000-lappen.
 • Disse knallbillige reisene er imidlertid alle med utreise fra Oslo. Men også for deg som helst reiser fra andre kanter av landet er det mulig å stikke av for en billig penge. Især fra Bergen er mulighetene gode nå.

 • Beste kupp fra Bergen, Sandefjord, Stavanger og Trondheim finner du her.
 • Svenske billigreiser

  Svenskene har også gode reisetilbud i disse dager, selv om det kanskje blir vanskelig å slå de superlave norske prisene når alle transportutgifter er summert. Men likevel må vi si at flyreise t/r Stockholm-Napoli for 630 norske kroner eller en uke i Roma for rundt 790 norske kroner, ikke er å forakte.

 • Her er 15 svenske under 1.000 norske.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.