KLM

Himmelblå velkomstside tar oss inn i KLMs rutenettverk.

Lettnavigert, ja, men bookingen gjør du best per telefon.
Lettnavigert, ja, men bookingen gjør du best per telefon. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
KLM

Etter å ha klikket oss inn fra velkomstsiden finner vi rutetabeller, onlinebestilling, hotell- og leiebilreservasjon og guider til KLM-destinasjonene.

KLM tilbyr en rekke nyttige funksjoner, og har selvfølgelig også et online booking system. Vi satte optimistisk i gang med bookingen – glade for KLM ikke viftet med endeløse registreringsskjemaer. Vi valgte oss Guatemala City noen måneder inn i fremtiden, men det viste seg å være umulig. Vi sendte derfor en mail til den oppgitte bestillingsadressen, men har ikke fått svar. For å være greie valgte vi også Stockholm, men her var det fullt og vi fikk beskjed om å ta kontakt med bookingkontoret.

Vi velger oss telefonen når KLM-billetten skal bestilles neste gang.

Tilbyr: Onlinebooking, rutesøk, nedlasting av rutenett, hotell- og leiebilbestilling, gode overblikksguider til en rekke av KLMs destinasjoner.

Onlinebooking: Løfterik onlinebooking uten registreringsskjemaer. Imidlertid blir vi bedt om å kontakte bookingkontoret per telefon. Vi sender mail, men har ikke fått svar.

Funksjonalitet: Lett og oversiktelig, rask å laste ned. Brukervennlige frem- og tilbakeknotter. Detaljerte ruteopplysninger i egne vinduer gir pluss. Onlinebookingen er vanskelig å få i boks.

Terningkast: 3

Nettadresse: http://www.klm.no