Klimaguiden finner godværet

Hvor bør du reise i november? - Brasil, sier vår klimaguide.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du på ferie i november, men vet ikke helt hvor det er best å reise på den tiden av året? Klimaguiden viser deg hvor du sannsynligvis finner godværet.

Klimaguiden viser deg hvor du sannsynligvis finner godværet. Foto: Yarik Mission
Klimaguiden viser deg hvor du sannsynligvis finner godværet. Foto: Yarik Mission Vis mer


Klimaguiden bruker du som en veileder når du planlegger ferien din. Velg hvilken måned du vil dra på tur, og du får et kart med en liste land og steder som vanligvis byr på hyggelig klima i den perioden. Klikk på ønsket reisemål, og du vil finne mer informasjon om landet eller stedet nede på siden.

HER FINNER DU KLIMAGUIDEN

Du vil også finne lenke til klimaguiden i DinSides høyre marg.

Slik bør du lese guiden

Selv om mange sier det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær, så mener vi i denne guiden at godt vær betyr ikke for mye regn eller vind, mye sol og temperaturer som tilsvarer en mild, norsk sommer eller deromkring. Ikke for varmt, ikke for kaldt. I tillegg har vi med anbefalinger på perioder der nordiske og europeiske fjell egner seg godt for den som vil på ski i godvær. Da kan man selvsagt ikke regne med sommertemperaturer.

Veiledende

Været følger visse mønstre, men disse mønstrene er ikke så stabile at du kan stille klokka etter dem. Klimaguiden kan bare veilede deg om hvor det vanligvis vil være godt vær, den kan ikke garantere at du får godt vær i ferien om du reiser dit guiden anbefaler. DinSide tar ikke ansvar om du havner i en orkan eller regner bort, selv om du har valgt reisemål ved hjelp av klimaguiden. Vi har forsøkt å konsentrere oss om populære reisemål, men det betyr ikke at de reisemålene vi har listet opp er de eneste som kan by på godt reisevær i den angitte perioden.

HER FINNER DU KLIMAGUIDEN

Mer fra DinSide


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer