Klart for reiselivsmessa

Fredag går startskuddet for årets reiselivsmesse i Lillestrøm. Her er nyhetene og messetilbudene.

Klart for reiselivsmessa

  1. Her er landene på Reiseliv 07


Lyst til å reise ut i verden, men vet ikke helt hvor? Da kan det hende reiselivsmessa er midt i blinken for deg. Den årlige begivenheten for alle reiseinteresserte er nemlig her igjen, og det betyr nye reiseideer, kø-kaos, bæreposer med brosjyrer og eksotiske smaksprøver.

Reiselivsmessen har 20-årsjubileum i år, og skryter av å kunne representere en million reisemål, fordelt på 170 land. Over 42.000 mennesker deltok på reiselivsmessa i fjor.

>> Se hvilke land som er representert på messa i år

Nye reisevaner

De som har vært på reiselivsmessa tidligere vil finne noen nyheter på årets messe.

- Mange nye land er representert, en del øst-europeiske land, samt Panama og Indonesia. Kina er for første gang representert med egen stand, sier salgsansvarlig i Reiseliv, Elin Næsfeldt.


Hun håper at deltagerne på reisemessen vil få opp øynene for den store verdenen.

- Nordmenn tenker veldig tradisjonelt. Vi vet ikke om halvparten av alle de destinasjonene vi kan reise til, sier hun.

For reiselivsmessa dreier seg om mer enn bare billigcharter til Syden.

- Vi har nesten ikke charter i det hele tatt. Reiseliv er så veldig mye mer enn det, sier hun.

Fra reiselivsmessa i fjor.
Fra reiselivsmessa i fjor. Vis mer


Her finner du reisekuppene

Reisemesse betyr massevis av gode og dårlige reisetilbud. En del av tilbudene er kanskje ikke noe å skryte av, men leter du godt nok kan det hende du finner noen godbiter her og der.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eksempelvis så frister Air France/KML med en tur til Mexico fra kr 2.800. Eller hva med et reisesett fra Handysize med nakkepute, sovemaske, ørepropper for kr 29? Alle messetilbudene, gode som dårlige, finner du på denne nettsiden. For å unngå å gå deg vill i jungelen av stands bør du sjekke ut oversikten over hallen. Messekartet finner du på denne nettsiden.

Messa i bilder

Er du usikker på om du har lyst til å dra på reisemessa? Lurer du på hva hele oppstyret dreier seg om? Sjekk ut DinSides reportasje og bildespesial fra reiselivsmessa i fjor, eller ta en titt på hva en kunne få med seg på messa i 2004 og 2005.

>> Se hvilke land som er representert på messa i år