Klar, ferdig ...

Om du har fart nok på høyhælene dine, kan du vinne 10.000 danske kroner i København neste helg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er på kjøpesenteret Field's i den danske hovedstaden, at du kan vinne store penger på å sette fart på stiletthælene dine. Avspark er fredag 28. september klokken 22, så det er ennå muligheter til å komme seg ned dit og delta.

100 meter spurt

Klar, ferdig ... Foto: Field's
Klar, ferdig ... Foto: Field's Vis mer

Løpet, "Fashion Stiletto Run", går over en distanse på 100 meter, og den som kommer først i mål, får et gavekort verdt 10.000 danske kroner, på skobutikken Aldo - som er spesialist i nettopp høyhælte sko. Så skulle stiletten ryke i basketaket mot premien, er det gode muligheter
for å finne noen nye stiletter for hjemveien der. Husk å ta med stiletter som duger - for å delta i løpet, er det minstekrav til at hælene må være minst 6 centimeter høye.

Dette gjør stilettsko med føttene dine

Fotofinish

Det er ikke første gang i verdenshistorien det arrangeres stilettløp, men det er første gang i Danmark. Vi er kjent med at det tidligere er arrangert tilsvarende løp i Tyskland, Nederland og Sverige. Og dette løpet er på langt nær en spøk; det er leid inn profesjonelle måldommere med proft målfotoutstyr, i fall det skulle gå mot en hælfin spurt ... Førstehjelpspersonell er klare til å ta seg av eventuelle ulykkesstiletter.

I tillegg til førstepremien på 10.000 skokroner, er det ytterligere gavekort på mange tusenlapper å vinne. Det er heller ikke kun den raskeste stilettspurteren som blir premiert, men det er også belønninger for deg med de høyeste stilettene, den mest imponerende løpestilen og den lekreste makeup-en.

Lykke til! Break a stiletto!

Mer info om påmelding etc. på nettsidene til varehuset: fields.dk

Andre kjente stilettløp:

  • 20. august i år, ble det for ander året på rad arrangert stilettløp i Berlin. 100 kvinner dekltok på 100-meterløpet, og premien var på 10.000 euro.Vinneren klapret seg i mål på 14,7 sekunder. Stilettene måtte være minst 7 centimeter høye, og skoene kunne ikke være mer enn 1,5 centimeter brede på tuppen.

  • I mars 2006 ble det arrangert stilettløp i Amsterdam for første gang. Her deltok 150 kvinner - og en mann ... Mannen var en lokalkjent radiostemme, og var iført en vattert drakt og hjelm i fall han skulle snuble i de høye hælene ...