Klar ferdig SALG

Nå går startsskuddet for årets store happening for handlegale moteslaver. Under januarsalgene i København, Göteborg, New York, London, Paris og Milano kan du gjøre ditt livs kupp. Vi viser deg når, hvor, og hvordan.

Gjør deg klar for det stor januarsalget! 
Foto: Britain on View Foto: Britain on View
Gjør deg klar for det stor januarsalget!
Foto: Britain on View Foto: Britain on View Vis mer


Bare dager etter at venner og familie har revet av gavepapiret på de dyrekjøpte julegavene vi stresset rundt for å finne før jul, så finner du selvsagt alle varene du valgte på salg. Æsj! Fra romjulen og langt ut i januar prøver nemlig butikkene å kvitte seg med mest mulig av varene fra det gamle året - et nytt år må selvsagt bety nye varer.

Dette gjelder også for butikker i utlandet. Og her kan du virkelig gjøre kupp. De handleglade blir yre av begeistring når de tenker på Harrodssalget, Illums møbelavdelings udsalg eller haute couture-klærne som frister i Paris. Vi har oversikten over når salget begynner hvor, hor du bør gå, og hvordan du skal reise dit.

Denne artikkelen ble publisert 26. desember i fjor, men den er oppdatert, og to nye shoppingdestinasjoner er tatt med i årets versjon.

Har du noen gode shoppingtips til andre kuppjegere? Skriv i debattforumet nedenfor!