Kjendisjakt i hovedstaden

Hvor spiser de berømte? Hvor trener de? Og hvor er muligheten størst for å møte dem?

Se og bli sett på Theatercafeen.
Se og bli sett på Theatercafeen. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Klar for å bytte ut de triste vennene dine med noen med glamorøse, eller simpelthen nysgjerrig på å se om de kjente er like pene i virkeligheten? Vi har plukket frem de beste arenaene for å se stjernene.

Hvilke soner gjelder?

 • Hegdehaugsveien og Bogstadveien: I disse handlegatene på Oslos vestkant ligger de mest fasjonable forretningene. De rike flasher mer enn gjerne de allerede riktige klærne sine i disse gatene. På en nokså alminnelig høstlørdag har DinSide Reise observert Henriette Lien, Espen Lie, Siv Jensen og Celina Midelfart.
 • Akersgata: I Akersgata i Oslo sentrum ligger Aftenposten, Dagbladet, VG og regjeringskvartalet. Her løper redaktører, kjente skribenter, og alskens politikere i en salig røre. I bakeriet på Akershus-siden av Akersgata har DinSide Reise observert Jens Stoltenberg kjøpe en pose rosinboller.
 • Oslo vest: De færreste kjendiser velger å bo på Romsås eller Furuset, selv om det finnes mange unntak. De virkelig kjendissugne skal vite at bydelene i vest huser flest rike og berømte. På en spasertur på Frogner, Majorstua, St. Hanshaugen, Slemdal, Ullern, Bygdøy og Holmenkollen vil du garantert støte på en kjent personlighet.
 • Glamorøs bespisning & populære hang outs

 • Theatercafeen: Erkeklassisk se-og-bli-sett-sted. Her funkler kjente mennesker fra kultur- og næringsliv om kapp med lysekronene. Det er fullt mulig for hvermannsen å spise et stykke bløtekake her i håp om å få øye på en stjerne. Hotellet Continental som huser den tradisjonsrike cafeen er også tilholdsted for mange kjente. DinSide Reise har møte på riksdivaene Arne Næss jr. og Wenche Foss i lobbyen på hotellet.

  (Stortingsgata 24/26)

 • Blom Restaurant: ”De som vil vise seg frem går på Theatercafeen, mens de virkelig har noe å fare med velger seg Blom,” murres det i Oslo 2 og 3. Her har det alltid vanket mange kulturpersonligheter.

  (Karl Johans gate 39)

 • I de dype stolene på Biblioteksbaren har det sittet mang en forfatter.
  I de dype stolene på Biblioteksbaren har det sittet mang en forfatter. Vis mer

 • Biblikoteksbaren, Bristol Hotel:
  I de romslige chesterfieldstolene på Bibliotekbaren har mange forfattere, forlagsfolk og skuespillere blitt rundspurt av nysgjerrige og kanskje litt nervøse journalister. DinSide Reise så Ingrid Bjørnov i møte med ukjent journalist, vi har sett Undset-biografen Tordis Ørjasæther og VG-redaktøren slappe av i baren med en kopp med ukjent innhold.

  (Kristian IV gate 7)

 • Arkimboldo/Kunstnernes hus: Her svinges rødvinsglassene høyt akkompagnert av livlig diskusjon om de seneste tendenser i kunst og litteratur. Her møter du kjendisene med et kulturelt alibi omringet av art babes (unge sortkledde jenter med rødvinsflekkede tenner) og alle andre med kunstneriske aspirasjoner.

  (Wergelandveien 17)

 • Tostrupkjelleren: ”Sannsynligvis det eneste stedet du blir kastet opp fra, sa en bedugget kulturredaktør en gang om journalistenes eget vannhull. Her sladrer journalister, politikere og advokater om siste tids hendelser og kanskje også om det som står på agendaen de nærmeste dager. DinSide Reise har blant annet møtt på Steinar Bastesen og Fredrik Hauge ved bardisken på Tostrupkjelleren. Pressekort er påkrevd, men kjenner du noen som er velsignet med dette himmelske adgangstegnet er det bare å henge seg på.

  (Karl Johan gate 25)

 • Java espressobar & kaffeforretning: Et par steinkast unna kronprinsresidensen ligger kaffesjappa som har utmerket seg i såkalt barristakunst. Det turkise etablissementet er et utmerket hangout for de kjendissugne. Mye kjentfolk bor i nabolaget: Forfatteren Kjell Askildsen og Kjetil Rolness alias Jens Pikenes er noen av de celebre personligheter som bor i dette strøket.

  (Ullevålsveien 45)

 • Nattklubber: Hva som til enhver tid er hott skifter lynraskt. Likevel kan en trygt si at Smuget (Rosenkrantzgate 22) og Head On - (Rosenkrantzgate 11) er steder hvor det er gode muligheter for kjendisspotting.
 • Diverse

  Den beste butikken for å møte på virkelig glamorøse folk er nok Kamikaze Donna (Hegdehaugsveien 27). Mellom stativene lastet med klær fra Yves Saint Laurent og Prada møter DinSide Reise alltid kjentfolk: Her observerte vi en velkledd kinodirektør Ingeborg Moræus Hanssen vurdere en dekonstruert bluse fra en japansk designer og Celina Midelfart hviskende i mobiltelefonen. Sistnevnte trener på S.A.T.S på Sjølyst (Karenslyst alle 16). Det ryktes at Flytoget til og fra Gardermoen er et utmerket sted for å smugtitte på kjendiser, men dette kan ikke DinSide Reise bekrefte. Men vi vet at HKH Märtha Louise skal ha kjørt togstrekningen. Gimle kino (Bygdøy Allé 39) er kjendisenes favorittkino; Her så DinSide Reise Troløs i selskap med HKH Haakon Magnus med Mette Marit lenge før en forlovelse kom på tale. Vi har også stått i billettkø med mindre rojale Linda Johansen på samme kino.

 • På kjendishugget i resten av landet.

 • Tilbake til introartikkel