Kate Moss uønsket som pubeier

Supermodellen vil prøve seg i restaurantbransjen.

Publisert
Sist oppdatert

Frøken Kate Moss har planer om åpne en gastropub i Lechlade, noe som kan føre til at du i fremtiden kanskje kan spise hos en av modellene som ikke ser ut som hun spiser alt for mye selv.

Ønskes ikke velkommen

Nabolaget i Gloucestershire er imidlertid ikke så veldig begeistret for supermodellens planer om å åpne spisestedet, kan Daily Express fortelle.

- En slik pub vil være ødeleggende for byen. Vi trenger det ikke og vi vil ikke ha det, sier konen til Lechlades borgermester i et intervju med den britiske avisen.

Dette er Londons beste puber

Om ikke dette er nok til å få Moss til å droppe planene, så mener også lokale i pubnæringen at det kommer til å bli en katastrofe.

- Vi har prøvet å drive butikk her i 19 år og hvert år blir det vanskeligere. Vil hun prøve så er det bare å komme, men jeg tror ikke folk vil komme fra London for å gå på en kjendispub. Folk her ifra vil i hvert fall ikke gå på den, sier Penny Warren, manager av den lokale Trout Inn Pub.

Vanskelig å finne nye naboer selv for en superkjendis...

De rareste pubnavnnene

Kilde: Daily Express

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer