Svenske Fritidsresor selger reiser til Dominikanske republikk til 1.495 kroner. Jenta på bildet er fra Rio San Juàn på nordkysten av den karibiske øya.
Svenske Fritidsresor selger reiser til Dominikanske republikk til 1.495 kroner. Jenta på bildet er fra Rio San Juàn på nordkysten av den karibiske øya.Vis mer

Karibia til kr 1.495

Hva har Tunisia, Venezia, Roma, Aten, Bulgaria og Den dominikanske republikk felles?

Fellesnevneren for disse stedene i mai er prisene; Gjennomsnittsprisen på restplassreiser til feriestedene er 1.378 kroner. En uke med hotell i Bulgaria koster kr 1.595 og tilsvarende opphold i Tunisia koster kr 1.695. Flybilletter til Aten og Venezia koster henholdsvis 995 og 1.095 kroner.

Tap

I forrige ukes reisekupp kunne vi lese at turoperatørene selger ut reisene sine med tap og at prisene vil stige jevnt og trutt frem til skoleslutt og fellesferie. Er du reisesyk, lønner det seg å sjekke DinSide Reises restplassoversikt i disse dager. Her er det nemlig mye feriesnadder å hente.

Swinging London

Irske Ryanair reklamerer i disse dager med flybilletter fra Torp til London fra rekordlave 200 kroner. Med skatter og avgifter kommer tur-retur-billettene til London på rundt 800 kroner. DinSide Reise er tipset om at en bussreise tur/retur Karasjok - Kirkenes med Finnmark fylkesrederi koster utrolige 828 kroner. Da er London-billettene både fristende og ikke minst rimeligere.

Mer storbypuls for liten penge finner du i denne artikkelen.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Farvel til værsyken

Sommerværet er ikke bombesikkert før rundt sankthans mange steder i landet. Da er det godt å vite at sikkerhetsventilene i form av behagelige temperaturer, ikke er uoverkommelige. De rimeligste sydenturene koster fra rundt 1.000-1.500 kroner. Sjekk tilbudene til blant andre Santorini, Lanzrote og Ibiza, som i skrivende stund varter opp med tjue grader.

Oppgjør med söta bror?

Denne uken har vi i Norge nesten klart å hamle opp med svenskene hva superlave reisepriser til London angår. Men svenskene fornekter seg selvsagt ikke og smeller til med flybilletter til Den dominikanske republikk for kr 1.495 og til London for kr 496. Storbyer og karibiske strender med svenskepriser finner du her.

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.