<b>UØNSKEDE BLINDPASSASJERER:</b> Kakkerlakkene strømmet ut av ventilasjonsanlegget og bagasjehyllen. Foto: Youtube
UØNSKEDE BLINDPASSASJERER: Kakkerlakkene strømmet ut av ventilasjonsanlegget og bagasjehyllen. Foto: YoutubeVis mer

Kakerlakker ut av luftedysene

Det ble folksomt i flykabinen da kakerlakkene begynte å krabbe ut av luftedysene ...

Det ble folksomt i flykabinen på et AirTran Airways fly, da kakerlakkene begynte å strømme ut av luftedysene og bagasjehylla.

Kabinbetjeningen brydde seg ikke.

Det påstår Harry Marsh och Kaitlin Rush, som nå saksøker flyselskapet for 100.000 dollar - tilsvarende 575.920 norske kroner - pluss det de betalte for flybillettene.

Ikke la veggedyr snike seg i hus via bagasjen din: Dette må du gjøre dersom du mistenker at du har med en uønsket blindpassasjer.

Her kan du se kakerlakkene på flyet:

Hysj!

Ifølge Aftonbladet.se var det på en flyvning fra Charlotte til Houston den 15. september i år at kakerlakkene begynte å strømme ut av lufteventilene og bagasjehylla på flyet.

I søksmålet forteller det amerikanske paret hvordan de forsøkte å få flybetjeningen til å gjøre noe med de uønskede gjestene over hodene deres, men kabinbetjeningen ignorerte dem bare. Én flyvertinne skal endog ha holdt en finger opp mot munnnen, som for å signalisere at de skulle holde munn.

Les også: Økning av veggedyr i Norge

Flyselskapet vil ikke kommentere den pågående saken, ifølge avisen wcnc.com, men sier at renslighet er veldig viktig for dem, og at insektsbekjempelse gjennomføres regelmessig.