Juryens begrunnelse

Design i Risør

  1. Juryens begrunnelse
Foto: Placebo Effects.
Foto: Placebo Effects. Vis mer


Juryens begrunnelse:

Intext av Placebo Effects viser et internasjonalt hotellrom med en rekke konsepter for utvikling av spesielle effekter. Integreringen av badet er nytenkende og juryen likte godt sengens plassering ved vinduet mot den vakre utsikten. Besvarelsen synliggjør en profesjonalitet både i løsninger, detaljer og visualisering, som juryen mener skiller seg vesentlig fra øvrig forslag.

Foto: Nora Olafsdatter Krogh
Foto: Nora Olafsdatter Krogh Vis mer


Svartsøtvier tar over av Nora Olafsdatter Krogh har latt seg inspirere av ballastplanten på en kreativ, leken og nyskapende måte. Plantens ulike elementer brer seg bokstavelig talt ut i rommet, og bidraget viser et gjennomgripende og spennende kunstnerisk uttrykk.

Foto: Elin Vatn/ Nina Frøstrup
Foto: Elin Vatn/ Nina Frøstrup Vis mer


69696969 av Acinu AS tar rammene for rommet på alvor, og har maktet å skape en komplett ny og annerledes følelse på den begrensede plassen. Det taktile bidraget henvender seg til hele sanseapparatet, og de alternative og rimelige materialene assosierer til vann, sand og organiske maritime former.

Foto: Elisabeth Nossen
Foto: Elisabeth Nossen Vis mer


Skipskisten av Elisabeth Nossen formidler et bidrag med sterk identitet som gir et spennende utgangspunkt for konseptutvikling. Innsenderen peker på det mest opplagte ved Risørs kvaliteter, noe man lett glemmer i jakten på å finne unike ideer.