Julevinnerne

Her er julekalendervinnerne og fasiten for oppgavene i julekalenderen.

Julekalenderkonkurransen hos DinSide Reise ble avsluttet nyttårsaften. Nesten tusen deltakere var med, men kun en av disse svarte riktig på absolutt alle de 24 spørsmålene i konkurransen. Det var imidlertid ikke et kriterium for å delta i kampen om premiene; en reise for to til Brussel med SN Brussels Airlines og fire bøker fra Orion forlag.

Hovedvinner

Førstepremien går til Walther Grønnevik fra Laksevåg. Han kan kose seg med en tur for to til Brussel med SN Brussels Airlines. Reisen må gjennomføres før 30. juni i år.

Trøstegevinster

Fire flinke og heldige deltakere vil få trøstepremier, boken Norge rundt - langs våre vakreste veier. Forfatter og fotograf er Øystein Søbye, som viser leserne hva man kan se og oppleve på 26 eventyrlige reiser gjennom Norge. Disse fire er:

Jon Erik Tosterud fra Oslo
Siri Granum fra Rykkin
Åshild Sporsheim fra Dombås
Alice Steinov fra Kirkenes

Ujevnt resultat

Mange kjente seg igjen på Myvatn på Island i 19. runde. 98 prosent hadde riktig svar her. Aller vanskeligst var det tydeligvis å finne svaret på hvilken måned som gir reisekuppjegeren de billigste turene. Mange som svarte har nok tippet mai, men det er faktisk aller lavest priser å finne i august, etter skolestart vel og merke. Kun 27 prosent av svarene var riktige i denne 23. runden. Mer om når og hvordan du finner de billigste reisene kan du lese her.

Artikkel element er utdatert