Julemoro i London

Frem mot jul og nyttår er det mye festivitas og moro i Londons gater. Vi har funnet frem i tilbudene og satt opp fem juleaktiviteter for hele familien.

Sommerens turisthorder har krympet betraktelig og londonerne gleder seg til jul på mange måter. De setter opp pynter og handler, setter opp juleforestillinger og lager fest.

 • Stort hesteshow
  Det tradisjonelle sprangridningsshowet The Olympia International Show Jumping Championship går fra, 14.-18. desember. Her blir det full fart fra morgen til kveld med show, oppvisninger og konkurranser av og med hester. Særlig oppvisningen med Shetlandsponnier er populær. Billettene koster fra £ 6.60 til £ 33.50 avhengig av plass, rabatter for barn, eldre og grupper.
 • [Ugjyldig objekt (NAV)]

 • Juleforestilling
  Barneforestillingen, The Snowman, etter en bok av Raymond Briggs bok, går i sin tredje julesesong. Forstillingen går fra 12.12.-6.1. For billettbestilling og informasjon 1293 453 755.
 • Norsk julegran
  Se den norske julegrana på Trafalgar Square. Den sjuende desember kl 1830 tennes treet. Det synges julesanger rundt treet hver dag frem til jul fra kl 1700-2100.
 • Charles Dickens` jul i det forrige århundre.
  Fra 24.-26. jul kan du få innblikk i hvordan forfatteren Charles Dickens feiret jul. Dickens House Museum, som er den store fortellerens bosted, vil bli pyntet og dekorert slik det ble den første gang Dickens feiret jul her. Les på forhånd Dickens` fantastiske novelle En julefortelling.
 • Julebelysning
  Gatene er pyntet til jul. Allerede 14. november ble julebelysningen tent. Få med deg julestemningen i Bond Street, Oxford Street, Jermyn Street og Regent Street. Er du ennå ikke i julestemning, blir du det garantert i disse juleklare storbygatene.

Artikkelen fortsetter under annonsen