Julefeiring under solen

Lei av kjas og mas i julestria? Det høres fjernt ut, men allerede nå kan du bestille deg ferie og ta med deg gavepakkene til sydeligere strøk.

Thailand er blitt nordmenns nye vinterfavoritt.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Thailand er blitt nordmenns nye vinterfavoritt.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Star Tour – Tenerife

Star Tour holder seg på Kanariøyene, også i julen. Nå har det for så vidt lenge vært populært å feire jul på vulkanøyene. En uke på Playa las Americas, får du fra kr 6.995. Da er to roms leilighet på Compostella Beach inkludert. Ønsker du å oppgradere til Royal Sun, Los Gigantes kommer prisen på kr 7.245. Tenerife er for øvrig et godt utgangspunkt for utflukter til mer skjermede øyer som La Gomera, La Palma og El Hierro.

Ving – Thailand

Phuket i Thailand er Vings anbefaling for deg som vil slippe snømåking i julen. Med snittemperaturer på 31 i skyggen og 27 i vannet stemmer nok det. Prisene tilsier at du også med god grunn kan legge julehandelen til dette området, for eksempel til Patong. For to uker på hotell Phuket Ocean Resort (3+) betaler du 12.646 per voksen i dobbeltrom (barn under 12 betaler 11.345) med avreise 18.12.01.

Saga Solreiser – Egypt

Egypt er kanskje ikke det første reisemålet du assosierer med julefeiring, men ønsker du deg bort kan du likegodt gjøre det til gangs. Saga åpner for reiser til badebyen Sharm El Sheik, og for kr 5.095 kan du feire høytiden på Tropicana Inn. Hyggelig feriested med strender og dykking i verdensklasse.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Apollo – Thailand

Apollo foreslår en to-ukers tur til Thailand som alternativ julefeiring. Rolige Khao Lak med bungalowen Khao Lak Palmbeach Resort (4+) skal passe bra for deg som ønsker en pause fra stresset. Her får du flotte, lange sandstrender, egen restaurant og to bassenger. To uker koster i sommer fra 9.000 kroner. Endelig pris for vinteren blir først fastsatt i løpet av mai.

Se operatørenes eksotiske tips her.