Jul på høyfjellet

Det er plenty med ledige hytter og hotellrom på fjellet. Mat, aktiviteter og stemning er inkludert.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi har sjekket pris og tilgjengelighet på de større skisportstedene rundt om i landet. Her har du noen gode alternativer til hjemmejulen.

Geilo

Geilo har sju ulike hoteller som holder åpent i juleperioden. Prisene varierer fra kr 420 til 1.150 per person per natt i dobbeltrom. Du kan også velge å bo i leiligheter, hvor det er eget kjøkken. Prisen her varierer fra 450 til 1.300 kroner for en leilighet per døgn, antall sengeplasser varierer. Det er også godt med ledige hytter. Pris fra 2.600 til kr 8.000 for en uke. Ta kontakt med Geilo Booking for ytterligere informasjon.

Norefjell

Hotellene holder stengt i julen, men det er ledige hytter til leie. Norefjell melder om økning i etterspørsel denne julen. Pris for en hytte til seks personer ligger på rundt kr 3.000. Ta kontakt med Norefjell Booking for mer informasjon.

Trysil

Trysil Norlandia og Trysilfjell Apartment Hotell holder åpent i julen. Pris hos Norlandia ligger på kr 990 per døgn i helgene, og 800 i midtuken. På juleaften tilbys julebuffet og tradisjonell feiring. Trysilfjell Apartments har leiligheter med plass til fire personer. En uke koster fra kr 5.190.

Hafjell

Hotellene holder stengt, men det finnes ledige hytter. Pris fra kr 2.800 for fire personer i en uke. Alle hytter har kjøkken og bad/toalett innendørs.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Beitostølen

Hotell Bergo holder åpent og vil feire juleaften. Hotellrom med fullpensjon kommer på kr 795 per person.

Gudbrandsdalen

Fefor Høyfjellshotell holder åpent og tilbyr julefeiring på tradisjonelt vis. Stort aktivitetsprogram og felles middag med blant annet gaveutdeling. Pris med helpensjon kr 770. Pakketilbud for familie (to voksne, to barn) kr 7.000 for 4 døgn med helpensjon.