Jul i sola

Juletid betyr høysesong i reisebransjen. Charterselskapene melder om at det er få plasser igjen, men DinSide Reise har likevel snust oss frem til de billigste julereisene.

JULEFERIE: I snøen eller på stranda?
Foto: Wilkens
ILLUSTRASJONFOTO
JULEFERIE: I snøen eller på stranda?
Foto: Wilkens
ILLUSTRASJONFOTO Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Det later til at folk har glemt reisefrykten. Det er mye utplukket hos oss, sier Christian Grønli, administrerende direktør i charterselskapet Ving.

Han opplyser om at den som har lyst på en juleferie kan reise med Ving til Lanzarote på julaften med hjemreise nyttårsaften. 4.350 kroner koster moroa, og du blir innkvartert i en toroms leilighet.

Også Star Tour og Vings billettkontorer forteller om knapphet på julereiser.

I DinSide Reises restplassoversikt popper det likevel opp hundrevis av rimelige tilbud fra charterselskapene for dem som ønsker seg hvit sand fremfor hvit snø til jul. Hva med en uke på Kypros til 1.395 kroner? Eller hva med å parkere juletreet på Gran Canaria til 3.595?

 • I denne artikkelen finner du et knippe julereiser til gode priser.
 • Julesesong

  WEEKEND: Frister storbyweekend mer enn julebordet?
Foto: Inga Holst
  WEEKEND: Frister storbyweekend mer enn julebordet?
  Foto: Inga Holst Vis mer

  Juleuka er per definisjon høysesong og prisene er ofte langt høyere enn ellers.

  - Mellomsesongene er billigst, sa Star Tours informasjonssjef, Lena Petterson til DinSide Reise sist vinter.

 • Reis smart – spar tusener. Mer om charterselskapenes sesongpriser.
 • Men slaget er ikke tapt for den som er klar for en liten ferie utenfor stueveggene i desember måned:

  Denne uken kommer du deg helt til Madeira eller Gran Canaria for 995 kroner. Flybillettene til New York får du får rekordlave 2.785 pluss skatter og avgifter.

 • Se et utvalg av ukens gode reisekjøp.
 • Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.