Jippi - januarsalg!

Sol, varme og snødekte alper på årets januarsalg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Friluftsbassengene på Madeira frister kanskje?
Friluftsbassengene på Madeira frister kanskje? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hver uke oppdaterer vi deg på de beste tilbudene på restplassfronten. Denne uken er intet unntak og vi har funnet frem til gode reisepriser hos både charteroperatører og flyselskaper.

Messe- og kampanjepriser

Den 15. reiselivsmessen åpnet i går. Tusen utstillere fra seksti land møtes her og i kjølvannet følger messetilbudene. Islandia Travel er blant dem som tilbyr billigreiser i år. For 2.480 kroner flyr du til Island og bor på hotell i tre dager.

Den som følger med på flyselskapenes og reisebyråenes kampanjer vet at her er det mange reisegodbiter å finne. British Airways kjører i disse dager en kampanje med billige flybilletter til en rekke byer over hele Europa. Fra Oslo til Barcelona flyr du for 2.295 kroner og slenger du på ytterligere 15 kroner kommer du deg til Paris. Er du klar for skikjøring i Alpene er det håp også for deg. For 795 kroner flyr du tur-retur Genève, og for 1.995 kroner får du en uke med hotell for 1.995.

 • Klikk her for et utvalg av messe- og kampanjetilbud
 • Sol i Syden

  En drink på terrassen i kveldssola? Plask og sprut i strandkanten? Vit at restplassprisene gjør dette mulig. En uke på Madeira til 1.995 og en uke på Lanzarote for 2.395 - med hotell - er to av de 325 mulighetene som poppet opp på DinSide Reises oppdaterte restplassoversikt.

 • Tilbud på reiser til sol og varme i denne artikkelen
 • Hvordan reise billig

 • Når bør du reise?
  Sesongen avgjør prisen på reisen.
 • Restplassprisene 2001
  Se prissvingningene sesong for sesong.
 • Slik kan du reise billig
  - mange smarte tips i vår artikkelsamling.
 • Billig ferie?

  Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.