- Jeg elsker de gigantiske p**e dine ...

En 29 år gammel kvinne ble utsatt for ulovlig nakenskanning på Heathrow.

Etter nyttår ble såkalte nakenskannere montert på de britiske flyplassene Heathrow og Manchester. Dette foregikk ikke uten protester. Flere grupper gikk ut og kalte nakenskanningen ulovlig.

Nå får de nok vann på mølla. Den britiska avisen The Guardian meldte i går at en flyplassansatt ved Heathrow har blitt avslørt etter å ha brukt sikkerhetsutstyret på utilbørlig vis. Han skal ha tatt bilder i scanneren av en kvinnelig kollega som ved et uhell passerte gjennom kontrollen på flyplassen. I tillegg skal han i følge kvinnen ha kommentert at han elsket de gigantiske puppene hennes i etterkant. (- I love those gigantic t**s, skriver The Sun.)

Dette skal ha skjedd 10. mars i år.

- Jeg er helt traumatisert. Jeg har snakket med politiet om det, sa den 29 år gamle kvinnen til The Sun.

Les også om den tyske strippe-protesten mot nakenskanning

Alle må gå

Din mening:

Ville du latt deg selv nakenskanne? (Avsluttet)
Ja, det er greit nok(36%) 660
Kun om jeg må for å få fly(33%) 611
Nei, absolutt ikke!(32%) 585
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Amerikanske flyplassmyndigheter gir reisende valget mellom å passere gjennom skannere av den typen eller å passere en ordinær metallskanner, for deretter gjennomgå fysisk sjekk utført av en sikkerhetsvakt. Dette valget får ikke flyreisende i Storbritannia. Går du ikke gjennom nakenskanneren, får du ikke fly. Tidligere denne måneden ble to kvinner nektet å fly, etter å ha nektet å gå gjennom skanneren av religiøse og medisinske grunner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skal testes også i Danmark

Nakenskannere skal etter planen installeres også på Gatwic og Birmingham i Storbritannia senere i år. De har tidligere blitt installert på enkelte flyplasser i USA og på Schiphol i Amsterdam. Det er også planer om å teste ut slike skannere på Kastrup i København.

Les også: Nakenscanning på flere europeiske flyplasser