Japansk karaoke i London

På Lucky Voice Private Karaoke i Soho strømmer wannabeesene inn for å gaule i mikrofonen. Popstjernene kommer og synger sine egne sanger.

Publisert
Sist oppdatert
Ingen grunn til å være sjenert når man har sitt eget karaokerom.
Ingen grunn til å være sjenert når man har sitt eget karaokerom. Vis mer
På Lucky Voice har du 5.000 låter å velge mellom.
På Lucky Voice har du 5.000 låter å velge mellom. Vis mer


Bor det en liten sangfugl i deg? Drømte du egentlig om å bli popstjerne? Er du en av de mange dusjsolistene, bør du ta turen til Lucky Voice neste gang du er i London. Lucky Voice er stedet som håper å gjøre London til et "gladere og mer livlig sted ved å få folk til å synge mer".

Lucky Voice åpnet i fjor sommer, og er Londons første karaokebar med private rom, der du og vennene dine kan synge i vei for lukkede dører. Trenden kommer selvsagt fra Tokyo i Japan. Japanerne elsker nemlig karaoke, men er ikke nødvendigvis så glade i å drite seg ut i full offentlighet. Men å drite seg ut foran gode venner, det tør vi vel alle.

Lokalet ligger i en kjeller midt i Soho i London sentrum. Her serveres drikke og japanskinspirert mat. Interiøret er minimalistisk og svart, rødt og mørkt trefarget. Vi kan så vidt høre noen synge av hjertens lyst fra et av de ni rommene mens vi sitter i baren og varmer opp med noen drinker.
Så er rommet vårt ledig.

To mikrofoner, en flatskerm oppe på veggen, og en touch screen maskin med ikke mindre enn 5.000 sanger å velge mellom. Klar, ferdig, SYNG!

Dotcom-gründer

Lucky Voice har på få måneder blitt en skikkelig "happening" i den britiske storbyen. Det gleder nok gründer Martha Lane Fox, som er en av Storbritannias store dotcom-millionærer. Hun startet reisenettstedet lastminute.com sammen med en studiekamerat i 1998. Det ble solgt for den nette sum av 130 millioner pund (cirka 1,5 milliarder norske kroner!) i fjor sommer, samtidig som Lucky Voice åpnet. Lane Fox og Lucky Voice-partner Jonny Shaw reiste til Tokyo og sang karaoke opptil seks timer om dagen for å researche markedet.

Vi kjører i gang med syngingen. Ingen grunn til å være sjenert siden vi alle er gode venner. Det blir nesten håndgemeng når alle prøver å slå kloa i en av de to mikrofonene. Innimellom slagerne trykker vi på knappen som får en servitør til å ile til. Man blir gresselig tørst av å synge, nemlig.


Popstjerner med egne låter

Det er ikke bare ambisiøse dusjsolister som kommer hit for å synge. Mang en kjendis har vært innom og testet mikrofonen. Artig nok kom Pulpvokalist Jarvis Cocker hit og sang sin egen låt, britpopslageren Common People, til stor fornøyelse for de andre gjestene.

Husk å bestille rom på forhånd!

Pris: 4-7.5 pund (45-85 kroner) per person per time (min. 2 timer), avhengig av tidspunkt.
Hvor: 52 Poland Street, Soho
Tlf: +44 (0) 20 7439 3660
På nett: Lucky Voice

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer