Januarreiser på billigsalg

Januar er lavsesong, og nå får du sydenreiser til spottpris.

Varmen i Rødehavet frister nok i januar.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Varmen i Rødehavet frister nok i januar.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Januar er en typisk billigmåned. Juleferien er akkurat over, kassa er bunnskrapt og det er lenge til vinterferien. Perfekt timing for deg som vil ha en billig reise til Syden med andre ord.

 • Følg prisene selv i Restplassoversikten.
 • Under 2.000

  Du kan rett og slett fråtse i reiser under 2.000 kroner nå, og reise i januar. Du kan reise til Kanariøyene, Spania og Madeira for slike beløp, fra flere byer i landet. Foreløpig ser det ikke ut til at du sparer noe på å reise fra Sverige i januar.

 • 20 reiser under 2.000 kroner fra hele landet.
 • Eksotiske januarferier

  Selv om du kan regne med at de typiske vinterreisemålene som Kanariøyene og Madeira er varmere enn Norge i januar, er det også vinter her på denne tiden. Skal du sikre deg badedraktklima og brunfarge er det derfor sikrere å satse på mer fjerntliggende reisemål. Da er mulighetene fra Norge begrenset, mens alternativene fra Sverige er langt større. Fra Stockholm flyr du for eksempel til Gambia for under 4.000 kroner i januar. Du kan også få en uke i Hurghada med hotell, fra Göteborg for under 2.600 kroner.

 • Flere eksotiske superpriser her.
 • Restplass.no reklamerer også med lave priser for tiden. I en kampanje som har siste salgsdag i dag, fredag, kan du kjøpe reiser med utreise mellom 8. januar og 30. april. Hjemreise innen 30. mai. Da kan du for eksempel komme deg til europeiske storbyer for under 2.500 kroner, og til storbyer i USA og Canada for priser fra 3.500 kroner til 5.500 kroner.

  Rabatter

  Flere selskaper yter nå rabatter også på spesifiserte reiser i januar. Hos Star Tour kan du få flyrabatter på mellom 1.000 og 1.500 kroner på utvalgte avganger til Kanariøyene fra Kristiansand, Stavanger og Bergen. Apollo forteller til Dagbladet at de lanserer flere reiser med 50 prosent rabatt i januar.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.