Jakken kommer i striper, grått og sort, og er priset til 99 dollar (567 kroner) på nett. Men det er verken fargene eller prisen som gjør den spesiell. Foto: Produsenten
Jakken kommer i striper, grått og sort, og er priset til 99 dollar (567 kroner) på nett. Men det er verken fargene eller prisen som gjør den spesiell. Foto: ProdusentenVis mer

Jakken som løser flere problemer

Smart plagg på reise.

Hettejakker er praktiske plagg: Det er lett å regulerer temperaturen, de er krøllfrie, og enkle å holde rene. Men med denne hettejakken går Burton ett steg lenger.

Jakken som har det lange navnet Sleeper premium full-zip hoodie gir bort litt av hemmeligheten i nettopp navnet. Den har nemlig innebygget løsninger som gjør den spesielt praktisk på reise.

Vil du ha enda mer ut av tekstilene? Jakken som gjør kabinkofferten overflødig

Innebygget nakkepute

I hettekraven har jakken en innebygget oppblåsbar nakkepute, som gjør det lettvint å hvile hodet bedre om du vil sove i flysetet eller andre steder underveis. Og ikke nok med det - i hetten er det også integrert en øyemaske for å stenge lyset ute, samt øreplugger for å stenge støyen ute. Vil du lulle deg selv i søvn med passende musikk, har jakken også en lomme for musikkspiller, med utgang for hodetelefoner eller ørepropper.

Den har også en lomme laget for å romme pass, billetter, boardingkort - så slipper du leting i fulle vesker.

Utrolig effektiv pakking: Se hvordan Tom får plass til alt han trenger i en måned - i en kabinkoffert

Tannbørsten vi ikke ser

Og det stopper ikke der: Den har også en innebygget tannbørste! Dessverre viser ikke produsenten bilder av dette vidunderet, så vi kan ikke se hvordan dette faktisk fungerer ut fra produktbildene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi finner den blant annet hos Amazon.com.

Er ikke hettejakker helt din stil, bør du sjekke den deilige reiseputen, og seks andre ting som gjør reisen litt lettere.