<i>Foto: Below Zero Ltd</i> Foto: Below Zero Ltd
Foto: Below Zero Ltd Foto: Below Zero LtdVis mer

Iskald londonbar

I høst åpner Absolut Icebar London. Husk stillongs og votter!

1. oktober åpner Absolut Icebar London, en hel bar laget av is, hvor temperaturen ligger på -5 grader, og drinkene blir servert i isglass. (Forhåpentligvis er de ekstra sterke, for å varme en stakkars bargjest.)

Baren vil bli Storbritannias første isbar, men Absolut Icebar finnes allerede i Stockholm og Milano. Ideen er opprinnelig hentet fra Icehotel, som ligger i Jukkasjärvi i Nord-Sverige.

Den klare isen som baren, glassene og stolene lages av, kommer fra Torneelva i Nord-Sverige. Baren vil ha plass til 60 gjester, men hvis det er kø, får man ikke bli lenger enn 45 minutter. Det burde ikke være noe problem, det frister antagelig ikke å sitte og fryse rumpa av seg i mer enn tre kvarter, uansett.

Varmende vodka

Det koster 12 pund (cirka 140 kroner) å komme inn, og det inkluderer ditt eget isglass, en vodkadrink, og en kappe for å holde varmen. Vil du ha en stiv en til for å holde koken, koster det seks pund ekstra (cirka 70 kroner).

Etter den gufsne baropplevelsen, kan du varme deg i naborestauranten Below Zero, som holder normal romtemperatur på noen-og-tyve grader. Fikk du ikke nok av den isende opplevelsen, kan du bestille det restauranten kaller "designretter" (hva nå det betyr) som serveres på istallerkener, eller en dessert servert i en isbolle.

Fakta:

Adresse: 29-33 Heddon Street, London
Telefon: +44 (0)20 7287 9192
Epost: [email protected]
Websider: Absolut Icebar London, Below Zero Restaurant

Sjekk også Absolut Icebar Stockholm og Absolut Icebar Milano.