Irene er verdens vennligste

Irene oppfattes som det vennligste folket i verden, mener Lonely Planet.

 Foto: Getty Images/All Over Press
Foto: Getty Images/All Over Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I neste års utgave av The Lonely Planet Bluelist, som forteller deg hvor du bør reise, kåres Irland som det vennligste turistlandet i verden.

"Århundrer med uroligheter, okkupasjon, sult og stor migrasjon har definitivt tæret på irene. Det har gjort at de har en deilig mørk sans for humor og en inkluderende holding overfor fremmede," skriver Lonely Planet, ifølge den britiske avisen The Independent.

Videre skrives det at nå når Irland opplever oppgangstider og fredeligere tider, er optimismen og det gode humøret enda mer fremtredende.

Kåringen ble godt mottatt av irene.

- Vi er veldig glade for denne anbefalningen fra tusenvis av Lonely Planets lesere. Folk har forventninger som blir overgått i stor grad når de kommer til Irland, sa Lawrence Bate ved Tourism Ireland til avisen.

I tillegg til å være det vennligste landet, kommer Irland også på listen over landet hvor et av verdens ti beste bryggerier i verden. Det refereres selvsagt til Guinness-bryggeriet midt i Dublin.

Les mer om det her:

Topp fem vennlige land

Irland
"En forsiktig optimisme regjerer, og gjør at landet nok en gang føler at alt er mulig."

USA
"Du blir alltid ønsket velkommen og får hjelp til å oppleve det beste av landet, og alt de ber deg om til gjengjeld er å la skobomben bli igjen hjemme."

Malawi
"Det vennligste folket i Afrika bor i kontinentets varme hjerte."

Fiji

"Fijiere har et rykte på seg for å hjelpe alle turister og få dem til å føle seg velkomne, og vise dem det flotteste øyriket har å by på. bare ikke snakk politikk."

Indonesia

"De hilser turistene velkomne med åpne armer, men hvis du reiser til Bali, la ecstasy-tabelettene være igjen hjemme."

Kilde: The IndependentLyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!