Innsikt i Budapest

Insight Guide til Budapest er en gammel bok i guidesammenheng, og det bærer den preg av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Insight Guide har forlengst blitt forbigått av moderne guider med friske bilder, illustrasjoner og større vekt på lettnavigerte sider.
Insight Guide har forlengst blitt forbigått av moderne guider med friske bilder, illustrasjoner og større vekt på lettnavigerte sider. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
image: Innsikt i Budapest

Dette er stor reiseguide fre en av de store guideseriene i verden, Insight Guides. Insight Guides er en serie med hundreder av titler fra alle verdenshjørner foreldt både på byer, områder, temaer og land. Vi har sett på om om vi får den innsikten i Budapest som seriens navn lover, og beklager å måtte si at vi har blitt en smule skuffet.

Insight Guide Budapest

Bakgrunnstoff på historie, folk og kultur:
Dette er en tung guide, både bokstavelig og i overført betydning. Boken fokuserer i hovedsak på å gi en innføring i byen, kulturen og folkelivet. Flere forfattere står bak det som er en solid og grundig tekst.
Praktisk informasjon:
Boken har kart over byen i omslaget. Forøvrig er den delt i to, en stor del som fokuserer på bakgrunn, folk og steder, og en liten del som gir praktiske reisetips som telefon, politi, språk, hoteller og spisesteder. Sistnevnte er for tynn og kortfattet for vår smak.
Brukervennlighet:
Teksten er knapt nok oppdelt i det hele tatt, og det kan være vanskelig å finne det du leter etter. De praktiske reisetipsene bak er lettere å finne da sidene er farget i gult, men også her blir det tett og trangt mellom linjene.
Budsjett-tips:
Kun det mest grunnleggende av budsjettips og for lite for deg som trenger hjelp til å legge opp besøket etter lommeboka.
Bilder:
Boken er spekket av bilder av både mennesker og steder, men de virker gamle og en smule utdaterte.
Konklusjon:
En gammel guidebok som sårt hadde trengt modernisering og ansiktsløfting. Da hadde kanskje den relativt grundige informasjonen i teksten kommet bedre til sin rett.
Terningkast: 2

Utgivelsesår: 1998
Vekt: 239 sider, 568 gram
Pris: 198 kroner
Forlag:APA Publications, Singapore

  • Videre til neste anmeldelse

  • Tilbake til den forrige byguideomtalen

  • Tilbake til introartikkel

  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!