India for en slikk og ingenting

Denne uken går reisekuppet til det fjerne østen, nærmere bestemt verdens nest mest folkerike land - India.

Har du anledning til ta deg en kjapp 14 dagers ferie fra jobben, og hive deg på flyet for å komme deg til sol og varme, bør du gjøre det nå. Nå har du muligheten til å reise til Goa, India, med Apollo til "gi-bort" pris.

For ikke mindre enn 2.998 kroner tar Apollo deg den lange veien ned til tigre og elefanter, strand og sol. Veksle inn noen rupi, benytt anledningen til å spise ekte indisk mat og kjøp med deg en sari hjem .

Synes du derimot det er langt å dra til India for å slikke litt sol og få litt menneskefarge på huden, er ikke varmegradene lenger unna enn Kanariøyene. Du kommer deg sørover for godt under 2.000 kroner fra de fire største byene i landet.

Fra Oslo får du flybilletter helt ned til 1.595 kroner, mens du i Bergen får flybilletter fra 1.656 kroner. Bor du derimot i Stavanger eller Trondheim kan du kaste deg på flyet for 1.895 kroner. Disse turene går til Gran Canaria og Tenerife.

Vil du sjekke ut flere reisekupp kan du gjøre det i vår tabell hvor vi har plukket ut et lite utvalg av hva vi fant på nett.

Artikkelen fortsetter under annonsen

DatoReiseDagerSelskapPrisKommentar 
8/2Oslo - Goa, India14Apollo2998Start / 1 Natt Dobbeltrom 


>>Se bildespesialen fra partystedet Goa.
>>Her finner du ukens reisekupp.

Pakk bikiniene og badebuksene, og stup i sjøen i varmere strøk. Foto: Muris Kuloglija Kula
Pakk bikiniene og badebuksene, og stup i sjøen i varmere strøk. Foto: Muris Kuloglija Kula Vis mer