Ikke klikk ja på dette spørsmålet

Du kan nemlig få det gratis.

 Foto: Colourbox/Norwegian
Foto: Colourbox/Norwegian Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sist uke fikk Oslo Lufthavn Gardermoen gratis internett. Det er ikke flyplassen alene om.

Innen 1. juni skal nemlig alle av Avinors lufthavner kunne tilby gratis internett til passasjerer som ønsker dette.

>>> SAS-bredbånd utsatt

Gratis og enkelt å bruke

Alt du trenger å gjøre er å gå til en kiosk eller spisestedene, enten på avgang eller inne på gateområdet, og be om å få påloggingskoden. Da får du gratis internett i en time.

– På alle Avinors lufthavner skal du kunne surfe gratis en time. Men det skal selvsagt være mulig å få enda en ny pålogging om du ønsker det, uttalte nylig Øystein Høsteland Sundby, kommersiell sjef i Avinor, til DinSide.

>>>Se den "første" eposten fra himmelen!

Norwegian: 40 kroner

Flyselskapet Norwegian har lenge tilbudt tilgjengelig trådløst bredbånd på en rekke flyplasser i Norge. Tjenesten koster 40 kroner per dag på lavprisreiser, og du får tilbud om det når du bestiller reisen.

Takker du ja til dette, kan du kan surfe på følgende flyplasser:
Ålesund, Bardufoss, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Molde, Oslo-Gardermoen, Stavanger, Tromsø, Trondheim.

Men nå som det allerede er gratis internett på OSL og snart resten av Avinors flyplasser, så er det lite vits i å bruke 40 krone på noe du slipper å betale for.

Vurderer Norwegian nå å fjerne denne tjenesten?

– Vi må nå vurdere hva vi gjør med vår internettjeneste på Avinors flyplasser. Dette er en tjeneste som har vært veldig populær blant de reisende og som vi ønsker å fortsette med, og vi ser nå på hvordan vår tjeneste kan tilpasses de nye forholdene, forklarer Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, til DinSide.