Ikke bare camping på land

At ingen har tenkt på dette før ...

SMART CAMPER: Campingvogna flyter og kan brukes på land. Foto: gambo
SMART CAMPER: Campingvogna flyter og kan brukes på land. Foto: gambo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er det noe vi elsker, så er det saker som kan brukes til flere ting. Som for eksempel denne campingvognen, som heter Thansadet.

Vognen kan nemlig brukes både på land og på vann, noe som gjør den til en utrolig praktisk reisekamerat.

Det er bare en liten hake med den ... Designet har ennå ikke blitt produsert.

– Vi er et industrielt designstudio som holder til i Bayern i Tyskland. Thansadet er bare et designstudie, som ikke ennå har blitt produsert, skriver Flo Lösch, fra gambo, i en epost til DinSide.

Denne campingvognen kan utvides

Mangler sponsorer

Thansadet er designet av Löschs kollega, Parkpoom Deerassamee, fra Thailand. Han synes Thansadet er den fineste stranden i verden, noe som forklarer navnevalget.

– Det var Pooms diplomoppgave, så vi har egentlig aldri tenkt å produsere den. Men hvis det er en person eller et firma som er interessert, er det mulig å få den produsert. Gambo er et ungt firma og vi har ikke de ressursene som skal til for å gjøre et slikt prosjekt uten sponsorer, forklarer Lösch.

Foto: gambo
Foto: gambo
Foto: gambo
SMART CAMPER: Campingvogna flyter og kan brukes på land. Foto: gambo
Foto: gambo
Originale campingvogner som FINNES

Det finnes mange smarte campingvogner og bobiler der ute. Hva sier du til å ha en bobil med boblebad på taket?

Denne saken vil trolig bli en snakkis på campingplassen, og det er ikke uten grunn. Formen er nemlig noe helt utenom det vanlige. Campingvogna ble i tillegg vist på verdens største Caravan-messe i 2008.

I fjor var DinSide på caravanmesse på Norges Varemesse i Lillestøm, hvor vi fikk se både dyre og rimelige varianter. Her kan du se campingmessas dyreste vogn.

Dersom du er en friskus som er opptatt av å trene, knaske gulrøtter og alt det der, så er kanskje denne campingvogna noe for deg? Vogna er nemlig laget for tråsykkel, så du kan bare parkere bilen hjemme og satse på din egen trekkraft.