I solskinnsstaten der hasj er medisin

I ukens program av Fri kommer Lars Bull over liberale leger i LA.

 Foto: Ole Thomas Halvorsen
Foto: Ole Thomas Halvorsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er bare å gå inn, og komme ut igjen med en resept på hasj. Det lover gutta som står og lokker folk langs Venice beach til å ta en tur innom legen.

I California kan leger skrive ut resepter på marijuana. Hasj er nemlig blitt anerkjent som en smertestiller for folk som lider av diverse kroniske smerter, leddgikt, kreft eller kraftig migrene.

Dette er bare noe av det Lars Bull kan informere oss om i Fri del 6. I ukens reiseprogram følger han Highway 1 fra San Francisco og nedover mot Los Angeles. Han stopper innom Monterey og kikker innom akvariet, Point Piedras Blancas, der elefantselen har etablert seg i tusentall.

Fremme i Los Angeles tar lars oss med på en rundtur til noen av byens største severdigheter. Vi kan nevne Universal Studios, Beverly Hills, og stjernekikking langs Sunset Boulevard.


Vi gir deg FRI

Fram til juni vil DinSide hver uke presentere en ny episode av programserien FRI. Det er Lars Bull, kjent fra Skiguiden som vi presenterte nå i vinter, som har det hyggelige oppdraget å reise rundt i den store vide verden for å sjekke ut forskjellige reisemål og ferieformer for oss andre. Han skal blant annet ta oss med til Orlando, Miami, på biltur i California, til Mexico og til Egpyt.

Har du fått med deg de tidligere episodene?

FRI del 1: Bli med ombord verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas

FRI del 2: Moro i Orlando

FRI del 3: Welcome to Miami

FRI del 4: Roadtrip USA

FRI del 5: På vei til San Francisco