I Norge nå: Camping i to etasjer

Årets store messemagnet for campinginteresserte, blir sannsynligvis svenske Kabes Royal Tower.

Den relativt bratte trappen leder opp til vognens andre etasje.
Den relativt bratte trappen leder opp til vognens andre etasje. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Campingvognen kan neppe kalles trang, med 4,47 meter over bakken på det høyeste og 8,2 meter lengde fra endevegg til endevegg. To etasjer med takhøyde til å stå i er ikke hverdagskost i rullende feriehus.

- Dette er Europas høyeste og største campingvogn, sier direktør Alf Ekström i Kabe i en pressemelding om produsentens siste campingmodell.

Trapp til koserommet

I første etasje finnes det du regner med å finne i en campingvogn: Salong, kjøkken og baderom. Men du finner også en trapp som går opp til det produsenten kaller "koserommet" i andre etasje. L-sofaen står sitteplassene, mens barskapet med vinkjøleren kan bidra til kosen? Og du føler deg garantert som kongen av campingen når du labber ut på takterrassen ...

Her ser du bilder av det kongelige tårnet

850.000 kroner

Vognen settes i produksjon nå, og en er allerede solgt i Sverige. Den vil koste 850.000 kroner ferdig registrert i Norge. Eventuell frakt kommer i tillegg.

Vognen kan du se på campingmessen Norvei på Lillestrøm fra torsdag til søndag. Den er tidligere kun vist hos produsenten under en jubileumsfeiring i august.

Inngang på messen koster 110 kroner for voksne.