Rykker det i reisefoten? Da kan det lønne seg å bestille flyreiser i dag. Både innlands- og utenlandsturer er billigere dersom du kjøper dem i dag. Foto: SAS/Nowegian
Rykker det i reisefoten? Da kan det lønne seg å bestille flyreiser i dag. Både innlands- og utenlandsturer er billigere dersom du kjøper dem i dag. Foto: SAS/NowegianVis mer

I dag er siste frist for billig flyreise

21. mars avsluttes vårsalget til SAS og Norwegian.

9. mars startet vårkampanjen til begge flyselskapene.

SAS lokker med «1 million billige reiser», hvor de billigste flyreisene ligger på kroner 358 kroner, mens Norwegian lokker med «Stort vårsalg fra 249,- én vei!»

Men klokken 23.59 i kveld, 21. mars, avsluttes salget.

>>> Norwegian lover halv pris til New York

Billige New York-turer

Dersom du vurderer å reise til utlandet i vår, kan det være en fordel å gjøre ferieplanen til en realitet i løpet av dagen. Her kan det nemlig være en del kroner å spare, spesielt dersom du er av den fleksible typen.

27. mars åpner SAS direkterute fra Oslo til New York, noe som gjør reisen mye mer praktisk og enkel for amerikafrelste nordmenn. SAS tilbyr blant annet tur/retur-billetter til The Big Apple fra 4.295 kroner.

Men se opp for lokketilbud!

Billig innenlandsreise

Men du trenger ikke å dra til utlandet for å gjøre et kupp på flyreiser. Norwegian tilbyr enveisreiser til Sør-Norge fra 249 kroner, Nord-Norge fra 349 kroner, og storbyer fra 299 kroner.

Reiseperioden er fra 1. april til 16. juni.

SAS' billigste innlandsreiser ligger på 311 kroner og 365 kroner per vei.

Pass på: Fra nå av må du vise denne i sikkerhetskontrollen

Reis rimelig til Europa

Det er gøy å komme seg bort litt innimellom, men det er ikke fullt så gøy å betale blodpris for flybilletter. Spesielt dersom du har som hensikt å shoppe på ferieturen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da er det kjekt å vite at Norwegian tilbyr enveisreiser til Dublin, Stockholm, Edinburgh, Hamburg, Helsinki og København for 299 kroner.

På SAS kan du få enveisreiser til Stockholm og København for 361 kroner.

Utvider for 12,5 milliarder: Slik blir den nye Gardermoen

Hva er hottest?

Tidlig kunne både SAS og Norwegian se hva som var mest populært blant de reisende.

– Dette er tiden for vårturer. Dublin er veldig populær. Roma, og klassikeren London selger også bra. I tillegg er det mange som har oppdaget Moskva-ruten som starter opp i slutten av mars, skrev Kenneth W. Vikse, kommunikasjonsdirektør i SAS, i en epost til DinSide.

Norwegian merker stor etterspørsel på reiser til den danske hovedstaden, men Tyskland frister også.

– Vi ser at flere og flere nordmenn, både fra Oslo, Bergen og Stavanger, ønsker å dra til Berlin. Dit er det kort å reise, du finner gode tilbud på overnatting og i tillegg er restaurantprisene veldig lave sammenlignet med her hjemme. Ellers er det også økt interesse for Dublin, Edinburgh og London, fortalte kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen.