Hylende treåring sparket av flyet

Det amerikanske flyselskapet AirTran Airways kastet like godt hele familien av flyet, da den opprørte treåringen ikke ville sette seg i setet sitt.

Voksne blir kastet av flyet om de bråker. Men at en treårig unge med raseriutbrudd blir behandlet på samme vis, er nok nytt for de fleste. Det skjedde imidlertid på en flytur i USA tidligere i januar. Familien Kulesza og deres treårige datter skulle fly fra Fort Myers til Boston, da jenta slo seg helt vrang og nektet å sette seg i setet sitt.

- Jeg prøvde å roe henne ned, da en flyvertinne kom til oss og spurte om vi hadde betalt for det setet til jenta, forteller barnets mor til Worcester Telegram & Gazette.

Foreldrene kunne bekrefte at de hadde betalt for setet til treåringen, og fikk beskjed om at da måtte barnet fint sette seg der. Foreldrene prøvde, men fikk ikke roet ned jenta, før en flyvertinne rett og slett ba dem forlate flyet.

Penger tilbake

Er det greit å kaste familier med uregjerlige barn av flyet? Foto: Kerim Ergaz
Er det greit å kaste familier med uregjerlige barn av flyet? Foto: Kerim Ergaz Vis mer

Din mening:

Syns du det er greit at familier med uregjerlige barn må gå av flyet? (Avsluttet)
Ja, om det ikke er mulig å roe barnet.(46%) 985
Nei, det er da bare barn.(46%) 973
Barn har uansett ikke noe på fly å gjøre.(8%) 163
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Flyselskapet har i etterkant beklaget måten situasjonen ble håndtert på, og har refundert familien prisen på billettene, og tilbudt dem erstatning i form av fritt valgte billetter. Dette er familien ikke interessert i å akseptere. De hevder de aldri vil fly med AirTran Airways igjen i følge AP/USA Today.

Flere famileproblemer på flyturen

Syns du denne historien er utrolig? Da bør du også få med deg hva som skjedde med moren som ammet sin 22 måneder gamle datter på et fly som skulle gå fra Burlington International Airport i USA i fjor.

Barn - et flyproblem?

En avstemning på DinSide Reise i fjor, avslørte at mange syns barn på fly er et problem.

Mer om det kan du lese her.

>> Vi hater fyll og barn på fly