Hvordan velger du?

Hvilke bonusprogrammer bør du være medlem av? Det avhenger av hvor du reiser mest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Hvordan velger du?
[Ugjyldig objekt (NAV)]

1: Dit du reiser mest

Det er naturlig å få bonuskort hos det eller de selskapene du reiser oftest med, og som dekker de destinasjonene du reiser mest til. Da har du størst mulighet til å få samlet nok poeng til uttak i bonusreiser.

2: De som gir mest igjen

Hos hvem kan du reise mest for poengene dine, og hvem har bonusreiser til destinasjoner du kan tenke deg billig/gratis reise til? Det er naturlig å samle bonus i selskaper som allierer seg med de som flyr dit du vil.

3: Flere medlemskap

Ingen tjenester er egentlig gratis, men medlemskapene i bonusprogrammene koster i utgangspunktet ikke noe for den enkelte. Så lenge selskapene du likevel flyr med har slike programmer, lønner det seg å være medlem. Velg gjerne flere bonusprogrammer og allianser, men ikke ha mer enn ett medlemsskap i hver allianse, så unngår du å rote bort poengene dine.

4: Merk utløpstiden

Mener du alvor med poengsparingen, bør du også merke deg utløpstidene. Noen selskaper har kortere utløpstid enn andre, og reiser du sjelden bør du velge selskaper som lar deg beholde poengene lengre.

5: Ikke bli blind

Ikke la deg lure til blind lojalitet: Regn nøye på om det lønner seg å velge en dyrere reise, om den eneste fordelen du oppnår ved dette valget er flere bonuspoeng.

Hvor blir du medlem?

Du kan registrere deg i skrankene på flyplassene, eller du kan benytte selskapenes registreringssystemer på nett. Her er oversikten over hvilke selskaper som er med i hvilke allianser.

Tilbake til innledningen.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!