Hvordan reise til Guatemala

Billig og trygt til Guatemala – hvordan gjør du det?

Gutemala har blitt et populært reisemål for backpackere.<br />
<I>Foto: Jorge Tutor</I>
Gutemala har blitt et populært reisemål for backpackere.
Foto: Jorge Tutor Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DinSide Reise og Reiseksperten fikk følgende hjertesukk inn på mailboxen.

”Hei, jeg skal til Guatemala i midten av september og lurer på følgende: Hvordan komme seg dit billigst mulig, men likevel trygt? Synes det er mange turopratører som selger dyre billetter, jeg.”

Billigst til Guatemala

Latino Tour har følgende tilbud: En åpen tre måneders åpen tur-retur billett til Guatemala City til kr 7.750 kroner. Skatter og avgifter på cirka 500 – 600 kroner kommer da i tillegg. Billetten kan endres inntil to timer før avreise. Med denne billetten flyr du med det spanske flyselskapet Iberia. Fra Oslo flyr du til London, og deretter til Madrid. Fra Madrid flyr du direkte til Guatemala City. Er det ikke mulig å finne forbindelse fra Madrid til Guatemala City, betaler Iberia alle utgifter i forbindelse med overnatting.

Latino Tour holder til i Karl Johans gate 7 i Oslo. (Tlf.: 22 33 13 43)

Vi spurte også Bennett BTI om tilbud til Guatemala City. De opplyser om at det finnes mange typer billetter, og mange typer restriksjoner knyttet til dem. Det beste tilbudet Bennett BTI kommer opp med da vi ringer er som følger: Fly med Air France og Iberia for 8.297 kroner inklusive skatter og avgifter. I tillegg kommer Bennett BTIs ekspedisjonsgebyr på 150 kroner. Du flyr da Oslo – Paris – Miami – Guatemala City. Hjem igjen går det tjue timer på reisen som går som følger: Guatemala City – Atlanta – Paris – Oslo. Bennett BTI opplyser om at det er mulig å finne andre billetter og priser.

Bennett BTI har kontorer over hele landet.

  • Hvordan er det å bo i Makrigialos på Kreta?

  • Hvor er min flyplass på restplassoversikten?

  • Tilbake til introartikkel
  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!