Hvordan bestille svenske billetter?

Kredittkortnummeret kan ikke brukes, og du har heller ikke svensk personnummer. Hva gjør du?

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Jeg vil reise innenlands med fly i Sverige, og ønsker å bestille billetter her, men jeg bor i Norge. Hvordan gjør jeg det? Å sjekke på sas.se er en god start, men det er ikke like greit å bestille her om jeg ikke har norsk adresse. Et alternativ er å ringe den svenske bestillingstelefonen.

- Du kan ikke bruke ditt kredittkortnummer hos oss i Sverige, og jeg kan ikke sende billetter til en norsk adresse, sier Johan på den svenske bestillingstelefonen.

- Men du kan bestille her til de prisene du finner på nett, og få utstedt billettene i Norge, for eksempel på flyplassene eller hos SAS-billettkontorer og reisebyråer.

Fra Norge ringer du følgende nummer for å få det svenske billettkontoret hos SAS:
+46 8 797 2688

Du kan også bruke SAS’ norske bestillingsnummer, og få hjelp av norske billettkonsulenter. Selv om de som regel ikke kjenner prisstrukturen og kampanjene i Sverige like godt som svenske konsulenter, vil de finne frem for deg om du vet hvor og når du vil reise. Her vil du kunne få billetter sendt hjem, eller gjort klar til henting i billettkontorer eller på flyplass i Norge.

Her er SAS’ norske bestillingsnummer:
815 20 400

Hos Finnair bestiller du på finnair.no, eller på bestillingstelefonen i Norge:
810 01 100

Merk: Enkelte pristyper kan kun bestilles via nett. Da blir det vanskeligere å få ordnet bestilling av svenske reiser.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer