Foto: Faksimile fra Luggagelimits.com
Foto: Faksimile fra Luggagelimits.comVis mer

Hvor mye bagasje kan du ta med på flyturen?

Denne nettsiden gir deg svaret.

Det er ikke alltid lett å vite hvor mye bagasje du kan ta med deg når du skal ut og fly. Forskjellige flyselskaper har forskjellige regler, og ofte varierer reglene avhengig av hvilken flight det er snakk om.

På korte turer er det som regel lov å ta med mindre bagasje enn på langturer. Det er din oppgave å vite hva som er regelen for din flight.

Informasjonen om bagasjereglene finner du på de forskjellige flyselskapenes nettsider, men også på nettsiden Luggagelimits.com.

All info på ett sted

Denne nettsiden gir deg oversikt over 103 flyselskapers bagasjeregler. Det du gjør, er å velge riktig flyselskap, velge avreiseflyplass og ankomstflyplass, og så kommer det opp en side som viser hvilke regler som gjelder.

Det kan bli dyrt dersom du tropper opp på flyplassen med overvekt. Foto: Colourbox
Det kan bli dyrt dersom du tropper opp på flyplassen med overvekt. Foto: Colourbox Vis mer


Vi prøvde oss på litt forskjellige alternativer, og nettsiden fungerer for så vidt greit, men det tar litt tid for nettsiden å komme opp med flyplassalternativene når du skriver inn bynavnet (mange byer har jo flere flyplasser).

Når infosiden og flyselskapets regler kommer opp, kan du velge hva slags type billett du har - økonomibillett, businessklasse, førsteklasse osv.

Nettsiden er ingen profesjonell side, men laget av amerikaneren Luke Dudley. Han har brukt to år på å bygge den opp, og lover alle brukere å stadig forbedre og utvide siten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prøv selv her: Luggagelimits.com