Hvor er DinSide nå?

Her er denne ukens utfordring til alle som har fulgt med på DinSides reisekonkurranse.

Hvor er DinSide nå?

  1. Stort bilde

Hver uke gir vi reiseglade og observante lesere en sjanse til å vinne nyttige reiseeffekter. Greier du å svare riktig på hvor bildet er tatt, kan du vinne en praktisk gjenstand å ha med på reisen.

Stramme voktere i myk uniform

Mannen på bildet vokter et helt spesielt område, og deriblant en kjent kirke. For de som har besøkt byen, vil vokterne, kalt Swiss Guards, være lette å dra kjensel på. De fargerike uniformene ble tegnet av Michellangelo allerede på 1600-tallet, men er fortsatt i bruk. For en større utgave av bildet, klikk her.

Ukens spørsmål lyder som følger:
Hva heter området, og hva er navnet på den kjente kirken vaktene passer på? Og hold tunga rett i munnen nå: Det er områdets – ikke byens navn vi spør etter!

Nedenfor ser du hvor du sender svaret. Husk også å skrive hvilken premie du ønsker deg av de ti nyttige reiseeffektene vi har valgt ut.

Delta i konkurransen

Hver søndag fremover kommer vi til å presentere et nytt bilde som du skal identifisere. Hvor er vi nå? Hvis du vet svaret kan du sende oss en e-post. Svaret må vi ha av deg innen onsdag. Vinneren kan selv velge en premie fra listen over reiseeffekter nedenfor. Klikk på premien for å finne ut mer om hva det er.

Husk å få med rett reisemål, navn, adresse og ønsket premie i e-posten.

Riktig svar forrige uke

Forrige ukes konkurranse finner du her. Riktig svar var verken Operaen i Wien eller Royal Albert Hall i London. Mange kjente seg igjen i vårt kjære naboland Danmarks hovedstad, men var ikke sikre på navnet på bygningen. Stedet er Det Kongelige Teater ved Kongens Nytorv i København. Vi gratulerer Eva Øvren fra Auli som ble den heldige vinner av De magiske flystrømpene. Premien kommer i posten.

Billig reise

Hvis du allerede står pakket og klar for ferie kan et søk i restplassoversikten være et godt tips. Her finner du de aller siste tilbudene fra charterselskapene. Er du i tvil om hvor du burde legge den neste ferien? Ta en titt på lesernes vurderinger av reisemål i Din Reiseguide.