Hvor er dette? Hvilket bygg er avbildet?
Hvor er dette? Hvilket bygg er avbildet?Vis mer

Hvor er DinSide nå?

Vi fortsetter vår populære reisekonkurranse hvor du skal gjette hvor vi befinner oss.

Sender du oss riktig svar kan du bli den heldige vinner av fine premier som er praktiske å ha med seg på reisen.

Hvilken by og bygning?

Også denne gangen skal du finne navnet på en by og en bygning. Vi avslører at byen er hovedstad og ligger i Europa. Midt i sentrum ligger et fornøyelsesanlegg hvor du kan more deg - vår, sommer og høst. Det er populært å reise på shoppingturer hit for oss nordmenn. Bygningen ligger bare et steinkast fra byens mest populære handlegate. Det er hit du skal dra hvis det er kultur som står i høysetet for deg. For en større utgave av bildet, klikk her.

Spørsmålet lyder som følger: Hva heter byen, og hva hvilken bygning ser du på bildet?

Nedenfor ser du hvor du sender svaret. Husk også å skrive hvilken premie du ønsker deg av de ti nyttige reiseeffektene vi har valgt ut.

Delta i konkurransen

Hver søndag fremover kommer vi til å presentere et nytt bilde som du skal identifisere. Hvor er vi nå? Hvis du vet svaret kan du sende oss en e-post. Svaret må vi ha av deg innen onsdag. Vinneren kan selv velge en premie fra listen over reiseeffekter nedenfor. Klikk på premien for å finne ut mer om hva det er.

Husk å få med rett reisemål, navn, adresse og ønsket premie i e-posten.


Riktig svar forrige uke

Forrige ukes konkurranse finner du her var. Riktig svar var verken Notre Dame i Paris eller Geronimuskatedralen i Lisboa. Vi var midt i charterhovedstaden Palma de Mallorca. Katedralen i byen er en av de aller mest besøkte attraksjonene på øys. Katedralen kalles ”La Seo”. Vi gratulerer Jane Groseth fra Oslo som ble den heldige vinner som får den 14294 TARGET="_top"> geniale toalettvesken i posten for sitt riktige svar denne uken.

Billig reise

Hvor er DinSide nå?

  1. Stort bilde

Hvis du allerede står pakket og klar for ferie kan et søk i restplassoversikten være et godt tips. Her finner du de aller siste tilbudene fra charterselskapene. Er du i tvil på hvor du burde legge den neste ferien? Ta en titt på lesernes vurderinger av reisemål i Din Reiseguide.