Hvor er DinSide nå?

Hvor befinner vi oss her? I vår nye konkurranse skal du gjette deg frem til reisemål ved hjelp av et bilde og noen tips.

Midt i byen vi skal fram til ligger disse to tårnene, eller det vil si det er en bygning med to spir. Bygningen blir hovedsaklig brukt til kontorer, men helt i bunnen ligger det et enormt kjøpesenter. Reisemålet er kjent og kjært, men på langt nær så populært som nabolandet, hvor vi reiser i flokk for å finne vår helt egen paradisøy.

Hvor i verden finner du denne bygningen, og hva heter den? Vis mer

De aller fleste som har besøkt denne byen har nok vært på gjennomreise, eller kanskje kun landet noen timer på den svært moderne flyplassen som ligger et godt stykke utenfor sentrum. Bildet ser du i full størrelse her

Spørsmålet er altså: Hva heter byen, og hva kalles bygningen?

Delta i konkurransen

Hver søndag fremover kommer vi til å presentere et nytt bilde som du skal identifisere. Hvor er vi nå? Hvis du vet svaret kan du sende oss en e-post. Svaret må vi ha av deg innen onsdag. Vinneren kan selv velge en premie fra listen over reiseeffekter nedenfor. Husk å få med rett reisemål, navn, adresse og ønsket premie i e-posten.


Billig reise

Hvis du allerede står pakket og klar for ferie kan et søk i restplassoversikten være et godt tips. Her finner du de aller siste tilbudene fra charterselskapene. Er du i tvil på hvor du burde legge den neste ferien? Ta en titt på lesernes vurderinger av reisemål i Din Reiseguide.